2777
2789
عنوان

علت خستگی و کوفتگی بین دو کتف چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 46 پست
اره منم گاهیه شاید ۶ سالی میشه این مشکلی دارمگاهی اینطوری اذیت میکنه بعدش خود به خود خوب میشه و گاهی ...

من خالم تست رماتیسمش مثبت شد ولی علایم منو نداره... دکترشم گفت چون علایم نداری دارو نمبدم. من اما علایم زیاد داشتم اما تست رماتیسمم سرونگاتبو بود. چکاب ام هم همه چی اوکی لود و سالم سالم بودم. اما بخاطر علایمم دارو داد. من یه مدت خیلی علایمم شدید بود خیلی درد داشتم. 

تست رماتیسم ندادین؟ چون میگی مقطعیه گاهی میاد و گاهی خودش خوب میشه...

نه یکبار پاهام همین خستگیو داشت رفتم دکتر علائممو پرسید چک کرد گفت نیازی نیست 

اونجا چون ورزش نمیکردم یک مدت دکتر گفت علائم اعتیاد ورزش کنی خوب میشه و خوبم شد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگن یا کبد چرب یا اگرم چرب نیست سموم نمیتونه دفع کنه مواد غلیظ گیر میکنن اینطوری میشه راستم میگه من ...

منم قبلا علائم کبد چربو چک کردم همشونو دارم

صورتم و بدنم مخصوصا سر شونه هام و بازوهام بشدت جوش میزنه. اضاقه وزن دارم ی خورده

ساکنان دریا پس از مدتی دیگر صدای امواج را نمی شنوند و اما چه تلخ است روایت غم بار عادت:/🙂
شور بیشتر

خب این غلبه سودا هستش

غذای مونده یا نمک سود، گوشت حیوان پیر، پنیر و گوشت گاو،ماست و چایی رو نخور

سوپ جو با آلو بخور توش پاچه گوسفند بندازه زنجبیل بریز، و کشمش ،خرما انجیر و دارچین و زعفرون مصرف کن

یه عمر به اشتباه فکر می کردم قوی بودن یعنی دوام آوردن، ولی الان تازه فهمیدم که قدرت توی رها کردنه..
من خالم تست رماتیسمش مثبت شد ولی علایم منو نداره... دکترشم گفت چون علایم نداری دارو نمبدم. من اما عل ...

کتفم اصلا نیستا 

وسطشه

درد نداره مثل وقتی زیاد پشت سیستم و اینا میشینی 

شبیه کوفتگی ورزش 

چیز سنگین روش باشه اروم میشه 

منم قبلا علائم کبد چربو چک کردم همشونو دارمصورتم و بدنم مخصوصا سر شونه هام و بازوهام بشدت جوش میزنه. ...

منم 🥲 اخه غذاها همه مشکل داره 

من فقط هله هوله مراعات میکنم

ولی با سالاد و سبزیجات سیر نمیشم اشتهام زیاده

ای واااای سنگ کیسه صفرا داری علائمت کپی منه 

پارسال 21 آبان با شکم حامله منو بردن اتاق عمل کیسه صفرا مو درآوردن 

حتما امروز برو سونوگرافی تا مشخص شه

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمیشود..پسرم😍💎✨

منم 🥲 اخه غذاها همه مشکل داره من فقط هله هوله مراعات میکنمولی با سالاد و سبزیجات سیر نمیشم اشتهام ز ...

اره منم

من کلا مراعات ندارم مخصوصا تو هله هوله

ینی چیپس و پفک‌اگه باشه تا تمومش نکنم ول کن نیستم

چ اطمایشی باید بدم بفهمم کبدم چربه؟

ساکنان دریا پس از مدتی دیگر صدای امواج را نمی شنوند و اما چه تلخ است روایت غم بار عادت:/🙂

کیسه صفرا یه عضوی هست بین معده و کبد و اگه خدای نکرده درمان نشه ممکنه کبدت راهم درگیر کنه و حتی خطر مرگ داره

اینا رو نمیگم که ته دلت خالی کنم

اینا رو میگم که پاشی بری یه سونوگرافی کنی.. چون فقط با سونو مشخص میشه. نه با ازمایش و اینا...

4-5سال این مشکلو داشتم اما چون گه گاهی بود و میومدومیرفت جدی نگرفتم.. تو حاملگی فهمیدم سنگ صفرا دارم .. ممکن بود بچه امو از دست بدم اما لطف خدا نگذاشت...

پاشو برو دکتر گوارش بگو‌برات سونو بنویسه.. از تو نی نی سایت و گوگل دنبال درمان نگرد..

روزی میرسه دیگه با قلنج شکوندن هم خوب نمیشی و دردت یکسره میشه و قطع نمیشه

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمیشود..پسرم😍💎✨

اره منممن کلا مراعات ندارم مخصوصا تو هله هولهینی چیپس و پفک‌اگه باشه تا تمومش نکنم ول کن نیستمچ اطما ...

اول باید ازمایش خون بدی اگه انزیمای کبدت خوب باشه که مشکلی نبست 

من یکبار ازمایش دادم انزیم های کبدم بالا بود یکم بعدش دکتر سونو داد رفتم گفت کبدت مشکل نداره احتمالا دارویی چیزی خوردی موقت انزیمارو اینطوری کرده 

دیگه اونجا اصلا علائم نداشتم چکاب رفتم 

چندسال پیش یود 

الان دیگه یکساله ازمایش ندادم