2777
2789
عنوان

بیاید براتون ف ا ل بگیرم

309 بازدید | 52 پست

دوستان بنده شخصا هییییچ اعتقادی ب ف ا ل ندارم 

صرفا محض سرگرمیه 

بله یا خیر نیست 

همراه با توضیحات کوتاهه 

اینکه جواب به نیت شما بخوره یا نه کاملا اتفاقیه هیچ پایه و اساس علمی و ریشه در واقعیتی نخواهد داشت ، از نظر خودم 

اگه دوست دارید اول نیت کنید بعد تو کامنت برام اینجوری بنویسید همراه اسمتون 

مثلا ، مریم ، نیت کردم 

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگیر ثمینه

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
نوشین نیت کردم

یه سری مشکلات داری ک میخوای ازش رها شی ، باید میانه رو باشی ، یه راز داری فقط ب خدا بگو ، گاهی الکی غصه ی دیگران و میخوری ، هر کی خودش بهتر میدونه چیکار کنه ، با دوستای ناباب نشین ،تو هفته های گذشته یه کار خطرناک کردی ک از سرت گذشت ، از ناهمواری های زندگیت بالا میری 

نگین نیت کردم

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...
فاطیمانیت کردم

یه فرصتی جلو راهت بوده ک از دستش دادی ظاهرا ، کسی تو چند ماهراینده بهت نارو زده ک دیگه نباید سراغش بری ، دشت و دلبازی و یکم ولخرج ، قدر زمان و هم زیاد نمیدونی 

آمنه نیت کردم

درباره ی چیزی کنجکاوی یا دنبال جوابش میگردی ؟؟؟ بهتره نکنی چون دردسر پشتشه ، ظاهرا یه مقدار عجولی ، یه سری نعمت ها تو زندگیته ک نمیبینی