2777
2789
عنوان

بیاید براتون ف ا ل بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 52 پست
نگین نیت کردم

خبر خوب ، یه تغییر ، یه کسی رو میخوای نصیحت کنی یا توصیه ای بهش داشتی ک گوش نکرده ، یا جایی هستی ک دیگران حرفتو نمیفهمن 

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه سری ارزوهای بزرگ داری ، بلند پروازی ، یه سری ادمای حسود دورتن ، درموردت یه سری دروغ گفته شده قبلا ...

مورد ادم های حسود درسته بقیه رو نمیدونم

ممنون عزیزم زحمت کشیدی

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
هستی نیت کردم

درگیر چیزی هستی ک باعث شده یکم سرگردون بشی ، خیلی برات رنج به همراه داشته ، بهتره رهاش کنی

آیشن

به یکی خوبی کردی ک جوابتو درست نداده 

علاقه مند به سفر خارج کشوری؟

اگ کسی قولی داده بهش اعتماد نکن

از یه خطر جون سالم ب در میبری 

بگیر سمیرا ،نیت کردم 

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

فاطمه ،نیت کردم

خبر خوب این ست که روزی کسی می آید.در میان روزهای خاکستری تان! دست هایتان را خواهد گرفت! گرمتر.صمیمی تر.و هزار بار عاشقانه تر. کسی ک شبیه به آفتاب بعد از یک روز برفی، به تن روزهای سردتان میچسبد. کسی می اید از جنس محبت که مرهم تمام دردهایتان میشود وتمام ترس و کابوس هایتان را در آغوش ارامش حل خواهد کرد. کسی خواهد آمد برای ساختن دوباره ی شما که من آن شخص را معجزه ای از ،طرف خدا می نامم.