2777
2789
هر ادمی این واکنش نشون میده خیلی ها بار اول میزنندتو گوشش ببخشید ولی گناه داره خودت بذار جاش عذر خوا ...

فعلا اون اومده به من میگه غلط کردی.سکوت کردم.تا الانم چیزی نگفتم فقط خودخوری بود ه پدرشوهرم هم خودش از جانب خودش گفته 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قصدش اون نوزاد نبوده و اینو خانوادهشوهرمم فهمیدن ک بهش هشدار دادن.

عه شما همون کاربرید که پسرتون وسیله پرت می‌کرد نزدیک بود بهذنوزاد بخوره و میکفتید پسرتون کمی شنوایی اش مشکل داره 

من اصلا از جاریت خوشم نمیاد 

به نظرم یکبار جدی برخورد کن

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

کجاش ناچیزخ

عزیزم یک انسان بیکاری میاد برای دو بهم زنی یا از سر حسادت یا هرچیز دیگه ای یک چرتی و پرتی میگه خوب اگر شما شب و روزت رو درگیر حرفش بکنی و هی تو دهنت بشینی فکر کنی فکر کنی فکر کنی.... یعنی تونستی اون آدم بیکار و حسود رو به هدفش برسونی و این میشه که میگم یک مسئله ناچیزه

با هر اعتقاد و طرز فکری که داری دوست من با جستجو کردن و دیدن این ویدیو با نام (پیچش مو )فقط ۹ دقیقه از وقت با ارزشت رو صرف دیدنش بکن ❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌸اللهم عجل لولیک الفرج

پس دیگه منم سکوت نمیکنم

هر جور خودت صلاح میدونی ولی مشخصه که جاریت آدم حرف خوردن نیست ، شما یه چیزی بگی حتما دو تا میذاره روش بهت پس میده . پس قبلش خوب فکر کن که بعدا اعصابت بیشتر خورد نشه 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
من دستمو بگیرم بالا تا نزدم تو گوشت میتونی شکایت کنی؟جرمی ثابت میشه.نمیدونم چطور بگم نبودی داری قضاو ...

عزیزم پیش میاد اهمیت نده به حرف بعضی آدم ها 

غلط میکنه جاری این همه حمله کرده میتونه تذکر بده و کمی اخم کنه و ولی حق نداره بزنه تهدید کنه بکشه فحش بده داد بزنه 

نوزاد چرا باید وسط آدم ها باسه

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

خونه کسی میرید بچه رو کنترل کنید خب

یکاری کنید بچه داخل خونه بقیه انرژی نداشته باشه

مثلا از صبح بازی پارک اینور انور، عصر مهمونی میرید خسته و ارومه

جاریتون احتمالا زیاده روی کرده اما پدرشوهرتون هم حرف بدی‌ نزده، گرچه حق با ایشون هست. باید بچه تون رو کنترل کنید

🌷🌷👏

عه شما همون کاربرید که پسرتون وسیله پرت می‌کرد نزدیک بود بهذنوزاد بخوره و میکفتید پسرتون کمی شنوایی ...

اره الان اون شب من سکوت کردم پدرشوهرم باهاش حرف زده اونم اومده به من گفته ک من به بچت میگم بشین ناراحتی نداره غلط کردی ناراحت بشی.

خوب تو باشی جر نمیخوری؟آیا فقط گفته بشین؟من که اونشب ساکت شدم الانم ساکت شدم.دیگه واقعا رو اعصابمه

عزیزم یک انسان بیکاری میاد برای دو بهم زنی یا از سر حسادت یا هرچیز دیگه ای یک چرتی و پرتی میگه خوب ا ...

با حرفت موافقم 

ایندجاری خیلی حرص درآر هست من از اینکه استاتر اینقدر خودخواهی میکنه و جواب نمیده در لحظه بهشون خیلی عصبی میشم 

باید همونجا که گفت غلط کرده برگنیگشت میگفت حرفت دهنت رو بفهم کاری نکن اون روی دیگه منو ببینی خیلی مراعات می‌کنم اخترام خودت رو نگه دار 

بچه من پدر و مادر دارهذمسی نمیتونه بهش چپ نگاهذکنه