2777
2789

اونم اومده اینو به من گفته و گفته که در جواب گفته غلط کرده دو بارهم تاکید کرد.

به جای عذر خواهی اینجوری میکنه.منم دیدم پدرشوهرم جواب شو داده چیزی نگفتم گفتم نشنیدم حرفاتونو.

چرا اومده اینها رو به من گفته قصدش عصبی کردن منه

منظور بچه من.

چیزی نگو بهش ناراحت میشه نمیاد خونمون.

بعد جاریم اومده بهم میگه من به بچت میگم بشن اینکه ناراحتی نداره پدرشوهرم اومده به من گفته ک چیزی نگو قهر میکنه نمیاد.

هدفش از رسوندن حرف پدرشوهرم به من چی بوده؟

هدفش گفتن غلط کرده بود که بهت برسونه

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما دیگه کی هستی 😳

از دیروز تا بحال درگیر این مسئله ناچیز و پیش و پا افتاده ای ماشاء الله

با هر اعتقاد و طرز فکری که داری دوست من با جستجو کردن و دیدن این ویدیو با نام (پیچش مو )فقط ۹ دقیقه از وقت با ارزشت رو صرف دیدنش بکن ❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌸اللهم عجل لولیک الفرج

خواسته بگه فکر نکن به خاطر حرف پدر شوهر و حمایت اون از شما قراره رفتارش باهاتون تغییر کنه و اون همچنان هر جوری که خودش صلاح بدونه رفتار میکنه

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
حالا فقط بشین نبوده.بچم یه چیزی پرت کرد بهش گفته بیشعور بی‌تربیت یبار دیگه تکرار بشه میزنم تو گوشت

هر ادمی این واکنش نشون میده خیلی ها بار اول میزنندتو گوشش ببخشید ولی گناه داره خودت بذار جاش عذر خواهی کن تموم شه بره گل من🌹💔

فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست

شما دیگه کی هستی 😳از دیروز تا بحال درگیر این مسئله ناچیز و پیش و پا افتاده ای ماشاء الله

کجاش ناچیزخ

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست