2777
2789

خواسته بگه برام مهم نیست پدر شوهر بگه یا هرکسی من هنوز معتقدم که غلط کرده بچت😵‍💫

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره الان اون شب من سکوت کردم پدرشوهرم باهاش حرف زده اونم اومده به من گفته ک من به بچت میگم بشین نارا ...

ساکت نشو 

چرا ساکت میشی 

جواب های دندان شکن بده 

مثلا کفت غلط کرده بگو فلانی من به بچه ی تو بگم غلط کرده چه حسی بهت دست میده خیلی داری تند میری ترمز بکش باهم بریم احترام خودت رو نکهذدار 

منو نبین آرومم پا روی دمم بزاری اون روی یکم رو میبینی

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

من هيچوقت اجازه نميدم بچه ام كاري كنه ك كسي بخواد بهش بگه بشين…

لابد بچه يك حركتي كرده 

و جاريت هم بهت گفته تو غلط كردي

بايد بهش ميگفتي غلط رو تو ميكني و هفت جدت!

بچه هم اشتباه ميكنه توي جمع بايد بيشتر حراست بهش باشه..

اتفاق يكبار ميفتع

بچه همه براشون عزيزع..

💕

با حرفت موافقم ایندجاری خیلی حرص درآر هست من از اینکه استاتر اینقدر خودخواهی میکنه و جواب نمیده در ل ...

مهم تر از همه این ها کاملا مشخصه که جاری استارتر هیچ حقی برای دستور دادن به بچه رو نداره من دیروزم به خود استارتر گفتم خونه جارییه که نبوده و به مثال اینکه بچه شیطونی کرده حالا جاریه میتونه تذکر بده اما خونه پدر شوهر چه ربطی به جاریه داره آخه کاملا مشخصه حسودی میکنه استارتر بنظر من بهتره هیچی نگه اون خودش داره خودش رو نابود میکنه

با هر اعتقاد و طرز فکری که داری دوست من با جستجو کردن و دیدن این ویدیو با نام (پیچش مو )فقط ۹ دقیقه از وقت با ارزشت رو صرف دیدنش بکن ❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌸اللهم عجل لولیک الفرج

به قول معروف به در گفته دیوار بشنوه

یعنی گفته من حرف پدرشوهرم که از خودم چند سال بزرگتره برام مهم نیس اهمیت نمیدم تازه فحششم میدم حرف و گله کردن شخص تو هم برام هیچ مهم نیست 

❤️😍مرد من عشق من ❤تو به قلبـم انگیـزه تپیـدن میدی❤️

با حرفت موافقم ایندجاری خیلی حرص درآر هست من از اینکه استاتر اینقدر خودخواهی میکنه و جواب نمیده در ل ...

ایشالا که بچه جاریت وسیله پرت کرد سمت نوزادت بچه ش را ناز و نوازش میکنی

اگه بتونی ذهنتون آروم کنی خیلی خوبه

من آرومم گلم میگم شما اصلا بهش فکر نکن مشخصه که جاریتون حسادت میکنه پس بهترین چیز اینکه اصلا بهش فکر نکنی اون خودش خودش رو نابود میکنه

با هر اعتقاد و طرز فکری که داری دوست من با جستجو کردن و دیدن این ویدیو با نام (پیچش مو )فقط ۹ دقیقه از وقت با ارزشت رو صرف دیدنش بکن ❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌸اللهم عجل لولیک الفرج

اره.

اون به تو میگی خودت و بچه مشکل تربیتی داری میگه اره !!!!

در همین سایت و مجازی شروع کن به اینکه یادبگیری جواب طرف رو دادن 

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست