2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده انقد گریه کردم نزدیک عروسیمه مثلا😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 5512 بازدید | 221 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلی استرسیم😭😭😭

خدا کمکت کنه من۱۳ساله با چنین آدمایی طرفم 

کاربر قدیمی فراموشکار .از سال۹۳عضوم ولی هم نام کاربریم یادم رفته هم پسورد ایمیلم نمیتونستم بیام 😬مجبور شدم دوباره اکانت بزنم

چرا باور نکنم قشنگم!هر چی که تا الان براتون خریدن، لطف کردن که خریدن!لیست سیاهه بندیس حتما..بده چندت ...

من فشار نمیارم بابای طفلی خودش خواست تو حسرت نمونم ولی خونواده شوهرم هیچ کمکی نکردن و بدبختم کردن😭😭😭😭

کاملا حق داریهر دختری دوس داره لوازمشو ببره تو خونه کامل و تمیز و شیک بچینه و از خونش لذت ببره و این ...

اره بابام هر چی برام گرف تا تو حسرت نمونم بیچاره همرو چک کشیده حالا اینا سر خونه انقد بهونه میارن 😭😭😭😭😭😭

هه خدا هیچ وقت نمیخوا از وقتی ک یادمه سنگ انداخت جلو پامون

به همین افکارت ادامه بده تا به بن بست بخوری مثه همیشه

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
وقتی چیزی نمیدونی حرف نزن

عزیزم بهش بگو درست کنه وگرنه جاهازتو تکون نمی دی 

محکم باش اگه اول زندگی شل کنی بقیش دیگه هیچی 

بگو من پامو تو اون خونه نمی زارم خواد بلدی دیگه محکم حرف بزن شل نکن❤

[QUOTE=399614225]من فشار نمیارم بابای طفلی خودش خواست تو حسرت نمونم ولی خونواده شوهرم هیچ کمکی نکردن و بدبختم کردن😭

ببین ولی واقعا اگر همسرت مسئولیت پذیر نیست، یذره بیشتر فکر کن!

ما که توی زندگی شما نیستیم، اما شما خودت بسنج!

فردا روز نبینی که بخاطر عوض کردن یه لامپ، سه سال بخوای مدام ازش درخواست کنی و ایشونم هی به تعویق بندازه!

اصلا تا خونه رو سر و سامون نداره، جهیزیه نبری‌ها!

ماکارون هستم:)

[QUOTE=399614225]من فشار نمیارم بابای طفلی خودش خواست تو حسرت نمونم ولی خونواده شوهرم هیچ کمکی نکردن ...

میدونه قضیه چیه بهش گفتم دوماه پیش عروسی عقب بنداز مستاجر دیر دیر درمیادا گف نگران نباش با من بهم گف تعمیر میکنم کابینت میزنم و فلان بعد الان میگه ولش کن بشینیم دوسال بعد اگهههه پول داشته باشه