2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده انقد گریه کردم نزدیک عروسیمه مثلا😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 4852 بازدید | 207 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم پول نداره خب تغمیرات انجان بدهدخارای الان ماالله فقط میخام میخامی ذره دست تو جیب کنین ی کمکی ب ...

همین کم مونده خرج خونه پسره هم بدیم🤣🤣

انقد مردارو پررو و پرتوقع نکنین

وظیفشه خونه مناسب فراهم کنه

عروس هزینشو واسه جهیزیش کرده

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

چقدر بی شخصیت! چون شما سختی کشیدید بقیه هم باید مث شما عذاب بکشن؟!

عقده از حرفاشون میباره

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

از کجا میدونی وعده داده،یعنی رفته خواستگاری گفته لوله درست می کنم ،کابینت میزنم

ن گفته میبرمت تو چادر وسط پارک زندگی کنیم😐

فکنم شما همسن مادربزرگ من باشید با این طرز فکر حرف زدنتون

عزیزم این حرفا رو داری از کسی میشنوی که همه جوره با شوهر و خانواده از خدا بیخبرش ساخت و کوتاه اومد پس حسابی گوش کن

هرکسی اینو میدونه که وقتی میخوای مستاجر بلند کنی باید حداقل دو ماه زودتر بهش بگی این ی قانونه

بعدم بازسازی اگه خیلی خوش شانس باشی و طرفات اذیت نکن حداقل یک ماه تا۴۰روز طول میکشه

پس با توجه به این چیزایی که گفتی از خانواده شوهرت و اینکه چند وقته بهش میگی و بیتوجهی میکنه متاسفانه باید بگم که اصلا قصد بازسازی نداشت از قصد نمیگفت به مستاجر.

کاربر قدیمی فراموشکار .از سال۹۳عضوم ولی هم نام کاربریم یادم رفته هم پسورد ایمیلم نمیتونستم بیام 😬مجبور شدم دوباره اکانت بزنم

دقیقا ۳ روز قبل عروسی میره مستاجر

واسه عروسی تالار اینا گرفتی

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

من خیلی سختی کشیدم و خودم با آدمای نفهمی سر و کار داشتم خوب میشناسم این جور آدمای بیخیال و خودخواه رو

کاربر قدیمی فراموشکار .از سال۹۳عضوم ولی هم نام کاربریم یادم رفته هم پسورد ایمیلم نمیتونستم بیام 😬مجبور شدم دوباره اکانت بزنم

کاملا حق داری

هر دختری دوس داره لوازمشو ببره تو خونه کامل و تمیز و شیک بچینه و از خونش لذت ببره و اینم وظیفه داماده. اینایی که الکی بهت میپرن مشخصه خودشون تو شرایط بدتر از تو رفتن خونشون و چقدر عقده دارن. پیشنهادم اینه که به بابات بگی جدی با شوهرت صحبت کنه. میگی مراسمم برات نگرفتن پس دیگه واسه خونه کوتاه نیاین

بآور میکنی بابام هم قیمت اون خونه جهیزیه خریده تازه بازم مونده

چرا باور نکنم قشنگم!

هر چی که تا الان براتون خریدن، لطف کردن که خریدن!

لیست سیاهه بندیس حتما..

بده چندتا شاهدم امضا کنن..

فاکتورها رو هم ازشون عکس بگیر و بذار یه گوشه...

هر چی هم که مونده، فدای سرت!

دیگه اصلا فشار نیار به خودت و خونوادت..

الباقی رو در زندگی مشترک تهیه میکنین❤️

ماکارون هستم:)

عزیزم این حرفا رو داری از کسی میشنوی که همه جوره با شوهر و خانواده از خدا بیخبرش ساخت و کوتاه اومد پ ...

اره بخاطره همینه دیگه از چشمم افتاده همش میگفتم مسخرم میکرد میگف عجله نداشته باش