2777
2789
عنوان

زد بلاکم کرد دارم دیوونه میشم💔

| مشاهده متن کامل بحث + 692 بازدید | 59 پست
ببین خواهش میکنم زندگیتو پای یه مرد نذار ....تو هنوز اینقدر موقعیت زیاد داری درستو بخونپشت کنکوری؟بی ...

اره رشتم تجربیه امسال اولین سالم بود کنکور داشتم خیلی هم درسم خوب بود ولی بخاطر عشق و عاشقی سال اخر از درس و زندگی جا موندم دیگه امسال قبول نشدم🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره رشتم تجربیه امسال اولین سالم بود کنکور داشتم خیلی هم درسم خوب بود ولی بخاطر عشق و عاشقی سال اخر ...

اشکال نداره عزیزم جبرانش کن

من پرستاری مشهد میخونم

خواستی میتونم مشاورت شم هفته اولم ازت هزینه نمیگیرم

اره رشتم تجربیه امسال اولین سالم بود کنکور داشتم خیلی هم درسم خوب بود ولی بخاطر عشق و عاشقی سال اخر ...

عیب ندارع امسال بخون 

سنی نداری 

اگه از این پسرای بدرد نخور میخای زیاده التماس اینو نکن 

تو خودت پیشرفت کن پسر با عرضه بدرد بخور التماست میکنه

نه رابطه کامل و دخ.ول اصلا نداشتمخیلی بهم اصرار کرد اما بهش اجازه ندادم

پس چرا میگی نمیتونم ازدواج کنم،ببین فراموش کن بذار پای تجربه ،اینجوری کمتر اذیت میشی ،وای خیلی سخته میدونم ولی زمان،زمان باید بگذره تا حالت خوب بشه ،ی مدت بشین آنقدر گریه کن تا آروم بشی هرچقدر میخوای گریه کن هرچی بدو بیراه میخوای بهش بکی رو بنویس رو کاغذ بسوزون پاره کن امت بعد بلندشو،بسپارش ب خدا به سرنوشت،اون چوب کارشو میخوره مطمئن باش.و خواهش میکنم بهش برنگرد

.

عیب ندارع امسال بخون سنی نداری اگه از این پسرای بدرد نخور میخای زیاده التماس اینو نکن تو خودت پیشرفت ...

امیدوارم بتونم کنار بیام چون واقعا حالم بده حتی به خودکشی هم فکر کردم😔💔