2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده انقد گریه کردم نزدیک عروسیمه مثلا😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 5512 بازدید | 221 پست
کاش یکی درکم میکرد 😭😭😭😭

بمیر بابا،طرف ده سال میره مستاجری بعد خونه میخری،تو دنبال چی هستی،تورو خدا وقتی دهنتون بوی شیر میده یا دنبال دیده شدن تو فامیل هستین شوهرنکنین،پسرای مردمم بدبخت نکین،ندیدبدیدای بیچاره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درک میکنم عزیزم امیدوارم درست بشهتو چرا ناراحت باشی اون یکم براش مهم باشه

مگه فقط خونس هیچی برام نخرین خچکاری نکردم هیچ مراسمی نگرفتن همش تو حسرت موندم اونوقت یکی میاد بهم میگه ندید پدید و بمیر و ... لعنت بهشون😭😭😭😭😭😭😭😭

مگه فقط خونس هیچی برام نخرین خچکاری نکردم هیچ مراسمی نگرفتن همش تو حسرت موندم اونوقت یکی میاد بهم می ...

خیلی حس بدیه🥺

منم تازه ازدواج کردم و همیشه با خودم میگم کاش اون موقع ک تازه اشنا شده بودیم عقل الانمو داشتم چ کارا ک نمیکردم

چقدر بی شخصیت! چون شما سختی کشیدید بقیه هم باید مث شما عذاب بکشن؟!

حقوق یه ماه همسرم برابر با کل پس اناز اینا،چی میگی شما،حرف من چیز دیگست،خب وقتی طرف نداره مگه زنش کوره

تو یماه و نمیشه هنوز مستاجر پا نشده

پ شب اول کجا زندگی کنید

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم