بچه ها ما قراره تو ی تاریخ مشخصی نامزد کنیم دوتامون همکاریم و کادر درمان دیشب برگشت گف بنظرت میتونیم خونه بخریم با وام ازدواج و یکمم من بذارم ی مقدارم تو مثلا پول جهیزیه که بابات میخواد بده بدی خونه بخریم سه دنگش ب اسم من شه سه پنجم ب اسم تو حالا ب این کار ندارم بعدش برگشت هی گف فلانی انقد سنشه هنوز مستاجره فلانه خودشون وضعیت مالیشون متوسط رو به پایینه و خونشونو دیدم معمولیه ولی هی اینجوری گف واقعا حس بدی گرفتم چون ما خودمونم مستاجریم و پدرم نمیتونه منو ساپورت کنه بلکه من خودم از نظر مالی رو پای خودمم اصلا بهم ریختم میگم قرار خواستگاری هم کنسل کنم یوقت سرکوفت نزنه شما مستاجرین با اینکه وضع مالی خودشونم عالی نیس
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
به هر حال منظور عمدیم نداشته باشه حرف دهنش و نمیفهمه منم حس خوبی نگرفتم راستش :( حالا نمیگم بهم بزنی ...
چیزی نگفته بنده خدا تاحالا من فقط احتمال اینو دادم بخواد مثلا ب روم بیارع دگ منم تلاش خودمو کردم خانوادمم تا جایی ک شد حمایت کردن منم تا ی جایی میتونم شرایط رو ساپورت کنم
بهش بگو واقعیت امر من خودم شاغل هستم در حد توانم خورد خورد با پول خودم جهیزیه تهیه میکنم و هیچ انتظا ...
خودش خواهر خودشو مثال زد گف مثلا از بابام ی مقدار پول گرفت خونه خریدن و فلان حالا فک کردم ی میلیارد داده باباش بهش فک کنم نهایت ۱۰۰ کمک کرده باشه بهشون
دگ چکار کنم من خودم درس خوندم درآمد دارم اینکه حالا پدرم نتونسته خونه بخره رو تاوانشو من باید بدم؟من ...
نه عزیزم هیچکس حق نداره قضاوت تون کنه ،چاره کار اینه اولا زیاد حساس نباشی ثانیا این آقارو بهتر بشناس چون قبلا گفتم اگرم حرفش عمدی نباشه ادم سنجیده ایی نیست یه بار قشنگ و محکم بزن تو ذوقش که بدونه حرف دهنش و باید بدونه اگه دوباره تکرار فکر اساسی بکن،دختر پولدار میخواد خودشو باید در همون حد باشه :/
چیزی نگفته بنده خدا تاحالا من فقط احتمال اینو دادم بخواد مثلا ب روم بیارع دگ منم تلاش خودمو کردم خان ...
تو هم سر بسته بگو اره شوهر فلانی خانواده اش خونه بهشون دادن والله خوشبحالشون دیگه چقدر جلو میوفتن و بی دردسر زندگیشون و شروع میکنن ،به حرف باشه همه میتونن به عم طعنه بزنن ولی درست نیست چون خودتون از اول شرایط هم و میدونین.
نه عزیزم هیچکس حق نداره قضاوت تون کنه ،چاره کار اینه اولا زیاد حساس نباشی ثانیا این آقارو بهتر بشنا ...
بگم خانوادم در حد توان حتی بیشتر منو ساپورت مردن دگ انتظاری ندارم ازشون؟ چون واقعا پول شهریه دانشگاه آزاد دادن و کلی هزینه کلاس و فلان بابام ماشین خرید برام ولی خب دگ نمیتونه ساپورتم کمه وضعش بهم ریخت بعدم بهش بگم خیلی مردا خودشون خونه رو فراهم میکنن؟ همینکه منم دارم کمک میکنم خونه بخریم باید از خداشم باشه غیر اینه؟
خودش خواهر خودشو مثال زد گف مثلا از بابام ی مقدار پول گرفت خونه خریدن و فلان حالا فک کردم ی میلیارد ...
بهش بگو تهیه مسکن یا مشارکت در مسکن برای ازدواج وظیفه من و خانواده ی من نیست ...بابام حتی اگه کمکم کنه من قبول نمیکنم ، دوست ندارم خانواده م رو اذیت و در معذوریت قرار بدم ... اگه الان شفاف اینا رو بهش نگی بعدا شاخ میشه که تو هی از بابت بکَنی و پول بیاری و ...
اعتماد به نفس داشته باش دختر....پدرشوهر من با ۶۳ سال سن مستاجره تازه یه خونه داغون و قدیمی حاشیه شهر ...
جدی میگی؟🫠تازه من هم تعریف از خودم نباشه قیافم خوبه هم درآمدم بدک نیس هییی… تازه خیلی دختر از نظر مالی داغون دیدم با مرد پولدار ازدواج کردن بنظرت من خودمو اوردم پایین؟