2777
2789
عنوان

فردا اولین روز از دانشگاهمه😍ولی دارم از استرس میمیرم🥲🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 64 پست
اهاان ترم اول هیچ وقت رل نزنموفق باشی عسل❤️❤️❤️

ن بابا😂

فداتشم💕✨

ببخشینا ولی تو نمیتونی بهترین دوستم باشی چون تو "آهنگام" نیستی.🎶🪄کاربری دست سه نفره🐾

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جدی؟ینی خیلی سرم شلوغ میشه همون روز‌ اول؟راستی من یکم کم حرف و خجالتیم در مقابل کسایی ک نمیشناسمشون. ...

نه باباا با ورودیای خودت دوست میشی 

ک اونم ی عده قیافه بگیر هستن اولش فکر نیکنن چه پخین

ولی ترمای بعد همونام عادی میشن

دوست دوران دانشجویی خیلی مهمه با معرفت باشه

اتفاقا مژه هام بلنده وقتی ریمل میرنم انگار مژه کاشتم😁تینت نمیزنم چون یدونه دارم خیلی پررنگه همون رژ ...

نه عزیزم ندیدم گفتی چه لباسی میپوشی پیامتو دوباره کپی کن بفرست

رژ چه رنگی؟ اگه رژ زدی خیلی بهتر میشه یه برق لب یا لیپ گلاس بزنی روش اگه داری 

اگرم میخوای تینت بزنی یه دوتا نقطه کم تینت بزن به لبت بعد با دست پخشش کن تا زیاد نشه 

زیبایی و اعتماد بنفس و مدافع حقوق زنان و موفقیت اگه آدم بود : شیما کاتوزیان🎀>>> هیترا و مخالفاش : پیک می ها، توسریخورا، و نرهای سست عنصر 

نه باباا با ورودیای خودت دوست میشی ک اونم ی عده قیافه بگیر هستن اولش فکر نیکنن چه پخینولی ترمای بعد ...

اره درسته

ببخشینا ولی تو نمیتونی بهترین دوستم باشی چون تو "آهنگام" نیستی.🎶🪄کاربری دست سه نفره🐾

نه عزیزم ندیدم گفتی چه لباسی میپوشی پیامتو دوباره کپی کن بفرسترژ چه رنگی؟ اگه رژ زدی خیلی بهتر میشه ...

گلم مانتوم مشکیه و استیناش عروسکیه و تو تن خیلی شیکه

شلوارمم تقریبا دمپاعه و مشکی پارچه ایه،کیفمم مشکی دچشی عه از اینایی ک ترند شدن..کفشمم نایک سفیده

گلم مانتوم مشکیه و استیناش عروسکیه و تو تن خیلی شیکهشلوارمم تقریبا دمپاعه و مشکی پارچه ایه،کیفمم مشک ...

عالیه🎀

زیبایی و اعتماد بنفس و مدافع حقوق زنان و موفقیت اگه آدم بود : شیما کاتوزیان🎀>>> هیترا و مخالفاش : پیک می ها، توسریخورا، و نرهای سست عنصر 

عالیه🎀

مرسی عزیزممم

بعد من چون کفش سفید میپوشم ساعتمم بندش سفیده بنظرم قشنگ میشه

راستییی ی سوال من ساعتم از این هوشمنداس ولی اپل واچ نیس🥲شیائومیه..اگ بندازم مسخره نمیکنن؟

امضام شماره ۱ و ۲

ه جایی بشینی اوکیه ردیف ۲ کنار پنجره همیشه بهترینه😁😂

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.
امضام شماره ۱ و ۲ه جایی بشینی اوکیه ردیف ۲ کنار پنجره همیشه بهترینه😁😂

مرسی عزیزمم❤️

مگ قراره همیشه ی جا بشینم؟🥲😂

مرسی عزیزمم❤️مگ قراره همیشه ی جا بشینم؟🥲😂

نه لزومی نداره

ولی یه مدت که از ترم بگذره تقریبا همه همونجا میشینن دیگه جای مورد علاقشون پیدا میشه

من تو همه کلاسا ردیف دوم بغل پنجره بودم اگر غایب بودم کسی اونجا نمیشست😂😂 ولی هیچوقت نگفتم کسی بلند شه من بشینم

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.
نه لزومی ندارهولی یه مدت که از ترم بگذره تقریبا همه همونجا میشینن دیگه جای مورد علاقشون پیدا میشهمن ...

اخه من اولین کلاسم با ترم بالاییاس..چیکار منم

اخه من اولین کلاسم با ترم بالاییاس..چیکار منم

هیچی میری تو کلاس ببین کجا خالیه بشین

کسی کاریت نداره اصلا

بلد ترم یکی؟؟ ترم یک چطوری کلاست با ترم بالایی هاست؟؟

هیچی میری تو کلاس ببین کجا خالیه بشینکسی کاریت نداره اصلابلد ترم یکی؟؟ ترم یک چطوری کلاست با ترم بال ...

نمیدونم والا مطمئن هم نیستم اخه تو گروه کلاسمون گفتن ساعت ۱۰ بعد با ترم بالاییا تو ی‌گروهیم..

نمیدونم والا مطمئن هم نیستم اخه تو گروه کلاسمون گفتن ساعت ۱۰ بعد با ترم بالاییا تو ی‌گروهیم..

ببین اولش که اصلا نمیشه

اگر ترم بالایی ها هستن یعنی اونا یه درسی افتادن پس خیلی فرقی نداره😂😂 خیلییی کم پیش میاد یه درس بین ترم اول و آخر مشترک ارائه بدن خییییلی کم پیش میاد