2777
2789
عنوان

زندگی با مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 977 بازدید | 102 پست
اخه زورم می امد انتظار داشتن من برم خونه مادرم بعد اونها هم راه بیافتند برای شام و پذیرایی. آن‌وقت ...

بچه مال خانواده شوهره اونوقت سیسمونی و بعد زایمانش برای خانواده دختره 

بخدا ازوقتی فهمیده باردارم ی جوراب برای بچم نگرفته بعد توقع داره سیسمونی من از همه لحاظ تکمیل باشه 

الان همش استرس دارم هی میگم این کمه اون کمه الان ببینه میگه مامان بابات کم گذاشتن 

والا من ترجیح میدم بعد زایمان برم خونه ی مامانم اینجا اصن اعصابم نمیکشه فوقش ی سر میان میرن دیگه اه ...

ولی ازین نظر راست میگی من اگ اولش اینجا بودم با اون حجم درد و دخالتای اینا تیمارستانی میشدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی ازین نظر راست میگی من اگ اولش اینجا بودم با اون حجم درد و دخالتای اینا تیمارستانی میشدم

ببین فک کن توقع داره جشن سیسمونی رو مامان من میگرفت مهمونیاشو اون دعوت میکرد

بچه مال خانواده شوهره اونوقت سیسمونی و بعد زایمانش برای خانواده دختره بخدا ازوقتی فهمیده باردارم ی ج ...

کلا هر چی باج بدی زبونشون بیشتر دراز می شه. 

و در نهایت خودت از خودت بدت میاد چون حس می کنی یه عده با زور گفتن از تو و خانواده ات استفاده کردن 

برای سیسمونی هر چیزی حس می کنی استفاده داری و برای دل خودت هست بخر. وگرنه اگه برای حرف خانواده شوهر هست اصلا اون چیز نخر 

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

چقد بیشعور شوهرت چیزی نمیگفت بهشون؟ حالا کاریم واس بچه هات میکردن؟پولی لباسی ،حایی بخای بری بگیرنش و ...

دخترم الان ۵ ساله س 

پسرم سه ساله س 

واسه دخترم فقط کادوی به دنیا آمدنش همه خانواده باهم گوشواره خریدن 

واسه پسرمم هیچی نخریدن 

و دیگه ما یک دونه تلخ از اینا ندیدیم 

پدر شوهرم خوبه اما تحت فرمان مادر شوهرمه 

کلا هر چی باج بدی زبونشون بیشتر دراز می شه. و در نهایت خودت از خودت بدت میاد چون حس می کنی یه عده با ...

چی بگم والا بابام خریده سیسمونی رو ی سری چیزا هم خودم خریدم اما همش حس میکنم کمه

دوس ندارم بعدا بگن مامان بابام برام کم گذاشتن خدایی نکرده البته ک سرجهازم باهام اینکارو کردن

چی بگم والا بابام خریده سیسمونی رو ی سری چیزا هم خودم خریدم اما همش حس میکنم کمهدوس ندارم بعدا بگن م ...

من مادرم به پولی بهم داد گفت خودت ببر هر چی خواستی بخر 

دیگه اون چیزهای ضروری خریدیم.  بقیه پول رو بعد به دنیا امدن بچه طی چند ماه چیزهایی که نیاز داشت می رفتیم می خریدیم. (اکثرش لباس های فصل بود) 

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

دخترم الان ۵ ساله س پسرم سه ساله س واسه دخترم فقط کادوی به دنیا آمدنش همه خانواده باهم گوشواره خریدن ...

همین دیگ کار آنچنانیم نمیکنن و اینقدم توقع دارن

البته بهت بگم خونواده شوهر من ی سری کارا میکنن هم واس یچه هم واس ما ولی ب ازای یکارشون دهن منو سرویس میکنن از رفتار و اخلاق زشت 

ی ناهار بهت بدن توقع دارن قبلش دو ساعت بیای کمک بعدشم خونشونو لیس بزنی تمیز کنی بری 

اگ نکنی اینقد رفتار زشت میکنن ک پاشی بری