2777
2789
عنوان

زندگی با مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1042 بازدید | 102 پست
واااا راست میگیا ب اینش فک نکرده بودمولی خب وقتی کنارتن دیگ ۱۰۰ درصد سوهان روحتنمن گاهی میرم خونه ما ...

من بعد زایمان می خواستم ده روز برم خونه مادرم.  بعد پدرشوهرم گفته بود بعد زایمان می خواهیم بیام خونه مادرش بچه رو ببینیم (حالا تو بیمارستان و نونه نودم دیده بودن) دیگه پیش خودم گفتم کلی ادم می خوان راه بیافتند اونجا و توقع شام و پذیرایی دارن و هر کاری هم کنیم باز یه حرف توش درمیارن دیگه باور می کنی از ترس امدنشون نرفتم خونه مادرم موندم خونه خودم!  

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بازم وقتی ازت جدا هستن بیشتر میتونی کنترل کنی این موضوعو ی بار میومدن در میزدن باز نمیکردی از کجا می ...

هر بار سر زده می امدن باز نمی کردم زنگ می زدن رو گوشی خودم یا رو گوشی شوهرم! شوهرمم زنگ می زد به من که بابام پشت در هست کجایی؟   یعنی باور می کنی چند ماه کارم شده بود این که صبح ها بچه رو آماده کنم بزارم تو کالسکه و ببرم بیرون فقط برای اینکه اینها نیان خونه ام!  

یعنی بهترین روزهای زندگیم کوفتم کردند

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

😅😅😅فقط بخواااب

میاد در میزنه اروم باز نمیکنم زییییینگ زنگ میزنه دیگه خرس قطبیم باشم تو خواب زمستونی باید بیدار شم دیگه بعد دروک باز میکنم میگه ععع خواب بودی 😐😂😂😂

من بعد زایمان می خواستم ده روز برم خونه مادرم. بعد پدرشوهرم گفته بود بعد زایمان می خواهیم بیام خونه ...

خوب عقل کردی

من از قبلش واسم خط و نشون میکشیدن باید بری خونه مادرت بعد زایمان یکماه بمونی مامانمم بنده خدا میگفت باید بیای آخرم بقول شما همش هی میومدن هی پذیرایی هی دردسر 

طفلی خونواده هامون....

بعد ادعاشون میشه ۱۰۰ رکعت ۱۰۰ رکعت نماز میخونن اونوقت زبونشون مار غاشیه است ،تو کمرشون بخوره

میاد در میزنه اروم باز نمیکنم زییییینگ زنگ میزنه دیگه خرس قطبیم باشم تو خواب زمستونی باید بیدار شم د ...

بگو بفرمایید داخل باهم بریم به ادامه خواب بپردازیم🤣

آواکادو سایت🥑                                                            

هر بار سر زده می امدن باز نمی کردم زنگ می زدن رو گوشی خودم یا رو گوشی شوهرم! شوهرمم زنگ می زد به من ...

واقعا چقد بی درکن اینا چقدر 

خدا نمیبینه این رفتارا رو 

آره دقیقا هرکی تو ی ساختمونه دلش خونهوالا نمیدونم ما با چ عقلی قبول کردیم ور دبشون باشیم...

بخدا الان دوباره عصبی شدم 

فک کن من دوسال موهای پسرمو کوتاه نکردم میخواستم یک مدل خاص بزنم موهاشو و اینا هم میدونستن یک روز عصر گفت بچه رو بده من نگه دارم تو کاراتو بکن من احمق هم بردم بچه رو 

وقتی رقتم دنبالش موهای پسرمو با شماره صفر زده بودن و همه هم هر و کر میخندیدن 

دخترم رو هم همین کارو کردن موهاشو صفر زدن 

باورت میشه هربار تا ده روز بچه مو بوس نمیکردم چون احساس میکردم بچه من نیست که اختیارش رو ندارم 

اینا هنوز ابتدایی ترین کاری بود ک سرم آوردن

خوب عقل کردیمن از قبلش واسم خط و نشون میکشیدن باید بری خونه مادرت بعد زایمان یکماه بمونی مامانمم بند ...

والا من ترجیح میدم بعد زایمان برم خونه ی مامانم اینجا اصن اعصابم نمیکشه 

فوقش ی سر میان میرن دیگه اه اه رومخیا

خوب عقل کردیمن از قبلش واسم خط و نشون میکشیدن باید بری خونه مادرت بعد زایمان یکماه بمونی مامانمم بند ...

اخه زورم می امد انتظار داشتن من برم خونه مادرم بعد اونها هم راه بیافتند برای شام و پذیرایی.   آن‌وقت از اون طرف مدام به من می گفتن بچه مال خانواده شوهر هست  خب اگه بچه مال خانواده شوهر هست چرا مادر من سختی ها و پذیرایی هاش رو به دوش بکشه!؟ 

بخدا الان دوباره عصبی شدم فک کن من دوسال موهای پسرمو کوتاه نکردم میخواستم یک مدل خاص بزنم موهاشو و ا ...

چقد بیشعور شوهرت چیزی نمیگفت بهشون؟ 

حالا کاریم واس بچه هات میکردن؟

پولی لباسی ،حایی بخای بری بگیرنش و اینا؟

ولی در هر صورت کصافطا خودشونو صاحب نوشون میدونن سگ خدا ذلیلشون کنه