2777
2789

خودم یه بار اومدم ادای معلم فارسیمونو در بیارم دیدم چند قدم باهاش فاصله دارم  😂😆

یه بارم دوستم با پیشنهلاد من اومد ناظم رو هل بده بخوره زمین خودش خورد زمین و مجروح شد 😂💔

تاپیک های ترسناک تگم کنید 👺👽

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موی معلممون از تو مقنعه ش اومده بود بیرون گرفتم کشیدم دردش گرف برگشت نگاه کرد رومو کردم اونور 

رفتم دسشویی یکی ری ده بود نشسته بود اومدم بیرون از دسشویی رفیقم فک کرد من ری دم تا سه سال بهم میگف کو ن ناشور

یه روز کاسه صبرم پر‌میشه میریزه.     همه جا رو غم برمیداره غصه برمیداره . خنده ای ندارم . حتی شاید گریه ای هم نداشته باشم . فقط هستم ولی دیگ اون من سابق نیستم

به قصد اینکه بشینم رو صندلی نشستم اما محکم خوردم زمین نگو کلی قبل تر دوستم صندلی رو برده بود نشسته بود سرش .وقتی من افتادم با تعجب نگام میکردن که فازت چی بود؟۴

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
آفرین 😂👏اون چی گفت

فرستادم دفتر . اونجام گفتم نفرت دارم چون خودش باعث شده انقد فضا رو خشک و سمی کرده 

از جلسات بعد تو کلاس بگو بخند میکرد.

اینجوری شد که گف چرا درستو نخوندی گفتم چون ازت متنفرم تو باعث شدی کتابو ک دستم میگیرم حالم بهم مبخوره

Erturan seni göktanrıdan, umay anneden hediye aldım, ah erturan seni sevdiğim bilemezsin anne, yere goye sığınmaz bile

چرا موشو کشیدی لامصب 😂😂😂

زده بود بیرون رو اعصابم بود

یه روز کاسه صبرم پر‌میشه میریزه.     همه جا رو غم برمیداره غصه برمیداره . خنده ای ندارم . حتی شاید گریه ای هم نداشته باشم . فقط هستم ولی دیگ اون من سابق نیستم
به قصد اینکه بشینم رو صندلی نشستم اما محکم خوردم زمین نگو کلی قبل تر دوستم صندلی رو برده بود نشسته ب ...

😂😂 تو کلاس ما از این اتفاقا زیاد میوفته 

تاپیک های ترسناک تگم کنید 👺👽

من ترکم ولی ترکی بلد نبودم حالا معلم ما داشت ترکی ریاضیو درس میداد چون همه ترکی بلد بودن حتی عرب های کلاسمون حالا من گفتن خانوم من ترکی بلد نیستم خواهشا عادی حرف بزنید هرچی از دهنش در اومد گفت روشو اونور کرد انگشت وسطمو نشون دادم برگشت دید 😐😐😂😂😂

I am Hanna, a Michael Jackson fan, I love his show, especially his gummy laugh. I love to sleep. My favorite animal is a cat.❤🤍🐼🥥🦧𔓙️