2777
2789
عنوان

زندگی با مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 930 بازدید | 102 پست
من مادرم به پولی بهم داد گفت خودت ببر هر چی خواستی بخر دیگه اون چیزهای ضروری خریدیم. بقیه پول رو بع ...

واقعا سخته هرچی میخرم حس میکنم بازم نیازه نمیدونم شاید من خیلی حساس شدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بقول تو من خیلی وقتا میرم خونه ی مامانم بخاطر فرار از اینا

عزیزم با حرفهای بچها جو گیر نشو،تحریک نشو

روزانه صدتا تاپیک زده میشه کاش منم شوهر داشتم 

کاش منم بچه داشتم

خدا رو شکر کن.حالا یه کم بیشتر به مادرهمسرت احترام بزاری راه دوری نمیره در چشم همسرت عزیز میشی و دعای خیر یک بزرگتر همیشه دنبالته تو راهیت هم مبارک.برای سیسمونی بچه حساس نباش .همه این روزا میگذره .

به چرندیات نی نی سایت گوش نکنین... بابت هر ایرادی اطرافیانتونو حذف نکنین...آدم بی ایراد پیدا نمیکنین...خودتون رو تنها نکنید..

بچت چن سالشه؟ دوسشون داره؟ خود بچت خوشش میاد پیششون باشه ؟

۱۴ ماهشه 

آره بچمم تمایل داره بره پایین چون حوصلش سر میره 

پدرشوهرمم خیلی دوست داره و فقط بغل همون میره 

منم واسه همین دوست ندارم از جمع اونا دورش کنم ک بعدا بچه منو بذارن کنار بچسبن ب بچه های خاهر و برادرشوهرم

عزیزم با حرفهای بچها جو گیر نشو،تحریک نشوروزانه صدتا تاپیک زده میشه کاش منم شوهر داشتم کاش منم بچه د ...

بحث جوگیر شدن نیست بحث اینه ک روح وروان ادم داغون میشه ادم تحمل میکنه میریزه تو خودش بعد از ی جای دیگه میزنه بیرون 

الان این ک ادم تو خونش ارامش داشته باشه ک چیز زیادی نیست

خیلی ممنون عزیزم 

اره این سیسمونی خیلی فکرمو بهم زده کاش بقیه چیزاشم درست بشه من خیالم راحت بشه

۱۴ ماهشه آره بچمم تمایل داره بره پایین چون حوصلش سر میره پدرشوهرمم خیلی دوست داره و فقط بغل همون میر ...

اها اونجا میره شلوغه حوصلش سر نمیره بخاطر اون 

ول کن بذار بچسبن ب بچه های بقیه بچه محبت پدر ومادرشو داشته باشه کافیه

یادمه همیشه به من می گفتن عروس وظیفه داره با خانواده شوهر بشینه بعد مادرشوهرم به دختر خودش که رسیده ...

خداازسرشون نگذره همیشه اینو میگم ،،،دخترای مردمو بدبخت میکنن .

گناه من سادگی بود .
بحث جوگیر شدن نیست بحث اینه ک روح وروان ادم داغون میشه ادم تحمل میکنه میریزه تو خودش بعد از ی جای دی ...

ببین عزیز دلم دقیقا چون میدونم که روح روانت داغون شده بهت میگم که این مطالب رو اینجا نگی بچها پروبال میدن مشکلت برات خیلی خیلی بزرگتر جلوه میده در حالیکه اصلا موضوع ساده ای هست که با سیاست و آگاهی با شناخت درست راحت میشه حلش کنی.ببین عزیزم من یکبار تحت تاثیر همین سایت تا دم طلاق رفتم .مرگ رو دیدم.بعد تو جلسات مشاوره دیدم مشکلم اونقدر ناچیز بوده که ارزش نداشته اون همه پول و آبرو و انرژیم بره.الان خوشبخترینی .وقتی بچت انشاالله صحیح سالم دنیا اومد لذتشو ببر .اخلاق خوب بهترین سرمایه یک زنه که میتونی هم شوهر هم خانوادشو اسیر خودت بکنی

به چرندیات نی نی سایت گوش نکنین... بابت هر ایرادی اطرافیانتونو حذف نکنین...آدم بی ایراد پیدا نمیکنین...خودتون رو تنها نکنید..

ببین عزیز دلم دقیقا چون میدونم که روح روانت داغون شده بهت میگم که این مطالب رو اینجا نگی بچها پروبال ...

انشالا عزیزم اونکه اره ادم دوست داره اخلاقش خوب باشه ولی اخه ب اون چ ربطی داره بابای من سیسمونی چی داده چی نداده زشته من ک نمیتونم خانوادمو مجبور کنم برای بچم چیز میز بگیرن هرچی هم گرفتن وظیفشون نبوده ک 

ولی این میگه وظیفشونه وی جوری هم تو مغز شوهرم کرده ک شوهرمم ب این موضوع باور پیدا کرده 

الان من میمونم این وسط ک از خودمم درامدی ندارم همش دارم فک میکنم باقی وسایلو چجوری بگیرم. این انصافه زن باردار فکرش مشغول چیز ب این مضخرفی باشه