سلام. من کاربر اقا هستم. سید محسن سادات کرباسی فر هستم. قسمت شد از دیشب تا الان در مسجد جمکران باشم اگر عزیزی حاجت داره بگه. ما که قابل نیستیم ولی تا جایی که بتونیم براشون از امام زمان میخوایم
چشم حتما. مهرسا خانم گلم اگر بدونید چه اینده درخشانی داره تو قران میفرماید قطغا بعد از سختی آسانی است. مهرسا خانم امتحان شماست انقدر موفق میشه در اینده
بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنید📿عایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند.🕋🕋
من چون به دلم افتاده زیارت خاصه برای این بچه انجام میدم انشاالله لطف امام زمان شامل حالش بشه. به شکل موردی هم این مورد رو پیش یک اقا سیدی هستن در همین مسجد خیلی انسان مقدس و پاکی هستن سفارششون رو میکنم