2777
2789
عنوان

در مسجدمقدس جمکران دعاتون میکنم خواهر ها و برادران

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 47 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چشم حتما خانم من کسی نیستم که لیاقت داشته باشم ولی چشم حتما. در مسجد جمکران براتون دعا میکنم خواهش م ...

دستتون درد نکنه خیر ببینی‌

اسمش مهرسا هست 

میشه واسه دخترم دعا کنید بیماری صرع داره ،یادگیریش خیلی ضعیفه تکرار پایه زدم براش دعا کنید امسال موفق بشه🌹

دستتون درد نکنه خیر ببینی‌اسمش مهرسا هست

چشم حتما. مهرسا خانم گلم اگر بدونید چه اینده درخشانی داره تو قران میفرماید قطغا بعد از سختی آسانی است. مهرسا خانم امتحان شماست انقدر موفق میشه در اینده 

چشم حتما. مهرسا خانم گلم اگر بدونید چه اینده درخشانی داره تو قران میفرماید قطغا بعد از سختی آسانی اس ...

خیلی ممنون

انشالله 

میشه واسه دخترم دعا کنید بیماری صرع داره ،یادگیریش خیلی ضعیفه تکرار پایه زدم براش دعا کنید امسال موفق بشه🌹

قبول باشه از آقا اول ظهورش رو بخوره بعد شفای بیمارها خونه دارشدن مستأجران انشالله

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

برای ظهور حضرت مهدی 

و لطفا برای عاقبت بخیری پسرم دعا کنید.

خدا بهتون خیر کثیر عطا کنه

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنید📿عایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند.🕋🕋
خیلی ممنونانشالله

من چون به دلم افتاده زیارت خاصه برای این بچه انجام میدم انشاالله لطف امام زمان شامل حالش بشه. به شکل موردی هم این مورد رو پیش یک اقا سیدی هستن در همین مسجد خیلی انسان مقدس و پاکی هستن سفارششون رو میکنم