2777
2789
عنوان

در مسجدمقدس جمکران دعاتون میکنم خواهر ها و برادران

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 47 پست
من چون به دلم افتاده زیارت خاصه برای این بچه انجام میدم انشاالله لطف امام زمان شامل حالش بشه. به شکل ...

خیلی ممنون لطف میکنید 

انشالله که همیشه سالم باشید 

میشه واسه دخترم دعا کنید بیماری صرع داره ،یادگیریش خیلی ضعیفه تکرار پایه زدم براش دعا کنید امسال موفق بشه🌹

زیارتتون قبول حق باشه✨لطفا واسه منم دعا کنید ممنون میشم.هم واسه شغلم هم ازدواج موفقی داشته باشم و هم ...

خانم من کسی نیستم که لیاقت داشته باشم ولی چشم حتما. در مسجد جمکران براتون دعا میکنم خواهش میکنم خواهرم شما هم برای آرامش قلب خودتون یک صلوات به حضرت مهدی هدیه کنین.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانم من کسی نیستم که لیاقت داشته باشم ولی چشم حتما. در مسجد جمکران براتون دعا میکنم خواهش میکنم خواه ...

خیلی متشکرم ازتون.

انشاالله خدا همه مارو مورد مغفرت خودش قرار بده .