سلام. من کاربر اقا هستم. سید محسن سادات کرباسی فر هستم. قسمت شد از دیشب تا الان در مسجد جمکران باشم اگر عزیزی حاجت داره بگه. ما که قابل نیستیم ولی تا جایی که بتونیم براشون از امام زمان میخوایم
خانم من کسی نیستم که لیاقت داشته باشم ولی چشم حتما. در مسجد جمکران براتون دعا میکنم خواهش میکنم خواهرم شما هم برای آرامش قلب خودتون یک صلوات به حضرت مهدی هدیه کنین. من یه سوره یاسین برای اسمی که گفتین میخونم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بیپولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
چشم. من براتون دعا میکنم نفیس خانم من کسی نیستم که لیاقت داشته باشم ولی چشم حتما. در مسجد جمکران براتون دعا میکنم خواهش میکنم خواهرم شما هم برای آرامش قلب خودتون یک صلوات به حضرت مهدی هدیه کنین.یه سوره یاسین هم در مسجد برای اسمی که گفتین میخونم
باشه حتما خانم من کسی نیستم که لیاقت داشته باشم ولی چشم حتما. در مسجد جمکران براتون دعا میکنم خواهش میکنم خواهرم شما هم برای آرامش قلب خودتون یک صلوات به حضرت مهدی هدیه کنین. برای اسمی که گفتین یک سوره یاسین در مسجد میخونم فاطمه خانم
التماس دعا دارم ازتون🙏🙏دعا کنید زمین این شهر اروم بگیره🤕🤕
من قابل نیستم ولی براتون به درگاه خدا دعا میکنم و از امام زمان میخوام فقط خانم من کسی نیستم که لیاقت داشته باشم ولی چشم حتما. در مسجد جمکران براتون دعا میکنم خواهش میکنم خواهرم شما هم برای آرامش قلب خودتون یک صلوات به حضرت مهدی هدیه کنین.
چشم حتما خانم من کسی نیستم که لیاقت داشته باشم ولی چشم حتما. در مسجد جمکران براتون دعا میکنم خواهش میکنم خواهرم شما هم برای آرامش قلب خودتون یک صلوات به حضرت مهدی هدیه کنین.
اگر میخواید براشون یه سوره یاسین میتونگ بخونم فقط اسمی نشونی چیزی بگین ازش