سلام. من کاربر اقا هستم. سید محسن سادات کرباسی فر هستم. قسمت شد از دیشب تا الان در مسجد جمکران باشم اگر عزیزی حاجت داره بگه. ما که قابل نیستیم ولی تا جایی که بتونیم براشون از امام زمان میخوایم
لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بیپولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بیپولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
متعهدم به دوست داشتن تو تا ابد 𝓡❤️
التماس دعا ...فاطمه رو از دعای خیرتون فراموش نکنید
چشم به نیت تون یک سوره یاسین میخونم فقط خانم من کسی نیستم که لیاقت داشته باشم ولی چشم حتما. در مسجد جمکران براتون دعا میکنم خواهش میکنم خواهرم شما هم برای آرامش قلب خودتون یک صلوات به حضرت مهدی هدیه کنین.
ممنونم ان شاءالله شما هم حاجت روا بشیدبرای نیت دلم لطفا دعا کنید و سلامتی خانوادم
چشم خانم من کسی نیستم که لیاقت داشته باشم ولی چشم حتما. در مسجد جمکران براتون دعا میکنم خواهش میکنم خواهرم شما هم برای آرامش قلب خودتون یک صلوات به حضرت مهدی هدیه کنین.
پسزخمهایمانچه؟آغوشِحضرتمادردرمانمیکند🤍؛•هروقت دعاکردین یا قلبتون شکست،منِ حقیر رو پیش مادرِ سادات و مادرِ ادب یاد کنین🙂🤍•ننهامالبنین به چادرت گرفتارم...