2777
2789
عنوان

در مسجدمقدس جمکران دعاتون میکنم خواهر ها و برادران

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 47 پست
منم دعا کنین مرسیبگین مائی میدونن کی هستم

خانم من کسی نیستم که لیاقت داشته باشم ولی چشم حتما. در مسجد جمکران براتون دعا میکنم خواهش میکنم خواهرم شما هم برای آرامش قلب خودتون یک صلوات به حضرت مهدی هدیه کنین. من یه سوره یاسین برای اسمی که گفتین میخونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه دخترم دعا میکنید ، امضام خیلی ممنون

چشم

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

امروز میرم سونو ضربان لطفا دعا کنید ناامید برنگردم نفیس هستم

چشم. من براتون دعا میکنم نفیس خانم من کسی نیستم که لیاقت داشته باشم ولی چشم حتما. در مسجد جمکران براتون دعا میکنم خواهش میکنم خواهرم شما هم برای آرامش قلب خودتون یک صلوات به حضرت مهدی هدیه کنین.یه سوره یاسین هم در مسجد برای اسمی که گفتین میخونم

برای منم دعا کنید لطفا اسمم فاطمه است

باشه حتما خانم من کسی نیستم که لیاقت داشته باشم ولی چشم حتما. در مسجد جمکران براتون دعا میکنم خواهش میکنم خواهرم شما هم برای آرامش قلب خودتون یک صلوات به حضرت مهدی هدیه کنین. برای اسمی که گفتین یک سوره یاسین در مسجد میخونم فاطمه خانم 

التماس دعا دارم ازتون🙏🙏دعا کنید زمین این شهر اروم بگیره🤕🤕

من قابل نیستم ولی براتون به درگاه خدا دعا میکنم و از امام زمان میخوام فقط خانم من کسی نیستم که لیاقت داشته باشم ولی چشم حتما. در مسجد جمکران براتون دعا میکنم خواهش میکنم خواهرم شما هم برای آرامش قلب خودتون یک صلوات به حضرت مهدی هدیه کنین.

واسه دخترم دعا میکنید ، امضام خیلی ممنون

چشم حتما خانم من کسی نیستم که لیاقت داشته باشم ولی چشم حتما. در مسجد جمکران براتون دعا میکنم خواهش میکنم خواهرم شما هم برای آرامش قلب خودتون یک صلوات به حضرت مهدی هدیه کنین.

اگر میخواید براشون یه سوره یاسین میتونگ بخونم فقط اسمی نشونی چیزی بگین ازش