2777
2789
عنوان

من که انقد ازدواجی بودم الان

| مشاهده متن کامل بحث + 895 بازدید | 68 پست
دگ نمیدونم احساس میکنم عقب موندم

من بیشتر از شماس سنم 

زندگی و جدی نگیر

من گرفتم نابود شدم

خواهرانه اگه وضع مالیت خوبه برو حرفه یاد بگیر اولویتت خودت باش همین

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نیست واقعا خسته شدم از یس حمایت و محبت فقط یطرفه از من بود دیگه اصن دلیلی برای بودن کسی نیس

استارتر هروقت وارد هر رابطه یطرفه ایی شده ایی جلوی خودتو بگیر حتی رابطه دوستی با دختر 

چون کم کم باورت میشه ارزشی نداری 

ادمای سواستفاده گر اعتماد بنفستو میگیرن هیچیم جاش بهت نمیدن جز اینکه یطرفه خودتو هلاک کردی 

یسوال بپرسم من از یه پسره خوشگلی هست بستنی فروشه ممکنع من هی برم مغازش شماره بده من تا حالا چعار پنج ...

هدفت چیه ؟ ازدواج ؟سرگرمی ‌؟

پسره مطمئنی مجرده ؟

میتونی. اینبار که رفتی گشاده رک و با لحن صمیمی تری بستنی سفارش بدید .

مثلا اگ گفت چی میخواید 

با خنده بگی ای بابا اینهمه اومدم مثل فیلما باید بگم‌همون همیشگی !! 😬😅

من بیشتر از شماس سنم زندگی و جدی نگیرمن گرفتم نابود شدمخواهرانه اگه وصعمالیت خوله لرو حرفه یاد بگیر ...

ببین اخه منم ادمم دلم نیخاد عشقو تجربه کنم  دوست ندارم اینطوری بعدم گفتی کمتر سن خودت واقعا همینطوره من کلا  درک روابط انسانی برام سخته و این رگهایی از اوتیسمه

هدفت چیه ؟ ازدواج ؟سرگرمی ‌؟پسره مطمئنی مجرده ؟میتونی. اینبار که رفتی گشاده رک و با لحن صمیمی تری بس ...

دیشب رفتم بهش سلام دادم 😂 در صورتی ک اونورو نگا میکرد باباشم کنارش وامیسته هدفم شوهر 

بچه ها نماز جعفر بخونین به روش ساده برا ازدواج معجزه میکنه ولی اول از درون رشد کنید درونی خودتون اولویت خودتون باشید رشد کا کنید ازدواج عاقلانه میکنید که بتونین خوشبخت شین برا ترس از تنهایی وارد هر رابطه نشین

منم‌ کاش عقل الان را داشتم کاش،اولویت خودم بودم زندگیم تباه شد

گلم هیچ وقت دیر نیست از هرجا شروع کردی خوبه

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

ببین اخه منم ادمم دلم نیخاد عشقو تجربه کنم دوست ندارم اینطوری بعدم گفتی کمتر سن خودت واقعا همینطوره ...

عشق مهم نیست 

احترام

عزت

تعهد فرد مهم

ممکنه یکی برات هر روز گل بیاره اما بهت خیانت کنه این معنیش عشق نیست و شما متوجه خیانتم حتی نشی چون شخصیت ها رو درست نمیشناسی  و گول میخوری ، و شما ممکنه تو دردسر بی افتی 

نه ما کور بودیم ادم‌درست و تشخیص نمیدادیمشمام هی نمک بشناسآدم درستی نیومد که بخوایم فکر کنیم ما زیر ...

ما زیر پونز نبودیم و نیستیم 

و اینک بله ادم خودش باید طرفشو بشناسه و انتخاب کنه 

درسته گاهی اشتباه میکنیم و یا طرف ذاتش بده ولی درکناراینا ادم خوبم هست 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه