2777
2789

فردا می‌خواد دختر عمومو تا شهری ک دانشگاه قبول شده ببره با ما ۳ ساعت فاصله داره خب من ازش متنفر نباشم چیکار کنم😢

چقد شبیه دوماد ماس

فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ههههیییی از دست این کاراشون منم خیلی از این بی مهریها دیدم ولی چاره چیه پدره

حالم ازش بهم میخوره دیگه اسمشم نمیارم این چ مدرسه که هم کتک میزنه هم خرجی نمیده هم ازم پول میکشه 

حالم ازش بهم میخوره دیگه اسمشم نمیارم این چ مدرسه که هم کتک میزنه هم خرجی نمیده هم ازم پول میکشه

منم مجردیم بابام خیلی بهم ظلم کرد نمیدونم شاید منم یدنده بودم ولی خودشم لجباز و دیکتاتور بود اون موقع حس شما رو داشتم ولی بعد ازدواج دوباره خوب شدیم تو خونه پدری خیلی اتفاقا میفته چقد بده که پدر و مادرا بچه ها رو درک نمیکنن که بگن اینا مهمون ما هستن میرن سر زندگیشون