2777
2789
عنوان

من که انقد ازدواجی بودم الان

| مشاهده متن کامل بحث + 873 بازدید | 68 پست
ببین اخه منم ادمم دلم نیخاد عشقو تجربه کنم دوست ندارم اینطوری بعدم گفتی کمتر سن خودت واقعا همینطوره ...

دخترم همیشه یادت باشه تو هر رابطه پسر باید مشتاق وپیگیر باشه اگه نباشه دختر نابود میشه ما هم بوده موردی شبیه شما اقدام کردیم ولی تهش هیچی برامون نموند نه غروری نه عزت نفسی لطفا خودت را کوچیک نکن از خدا بخواه اونکه صلاحت هست بفرسته پسر باید بجنگه همیشه کار دختر نیست شما را دیده چند بار اگه قصدش جدی باشه خودش پیشقدم میشه به نظرم دیگه نرو من تاپیکها را خوندم نمیخام دلت را بشکنم از اون ورم نمیخام خرد بشی تحقیر بشی گلم پسرا برا دختری بخوان همه گار میکنن همه کار حتی میرن کشور دیکه به نظرم بیشتر خودت را کوچیک نکن گلم ناراحت هم نشو صبر کن جفت خودت بیاد با عزت افتخار عروس شی پسرا فردا میکوبنن تو سرت میگن تو افتادی دنبال من پسرای ایرانی تربیت خوبی ندارن اکثرا .سرسنگین باش با وقار بخاد خودش،میاد عین محبوبه سریال بامداد خمار یهو شیفته ظاهر پسره نشی عزیزم همه چی ظاهر نیست اصل باطن اخلاق اصالت هست من نیتم راهنمایی شما بود دخترم دلخور نشو ازم چون تجربه مشابه شما را داشتم داغون شدم

ما زیر پونز نبودیم و نیستیم و اینک بله ادم خودش باید طرفشو بشناسه و انتخاب کنه درسته گاهی اشتباه میک ...

بله آدم درستم هست ولی تا خدا نخواد اون درستم نمیاد یا انقدر دیر که دیگه مهم نیست

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم دگ نمیرم ولی خب کجا میخاد بیاد اگ بخاد منو ک نمیبینه

عزیزم اگه از شما خوشش آمده بود این چند بار یه حرکتی میکرد یه تلفنی چیزی می‌گرفت مشخصه ایشون تمایل نداره خودت را درگیر رابطه بی هدف نکن پسری بخواد همه گار میکنه پسرا همه چیز بلدن همه کار میکنن اگه بخواند یکی از آشناهای شما یک پسر عاشق دختری بود دختره نمیخواست ازدواج میکنه دختره ولی پسره مجرد میمونه دختره بعد چند سال طلاق میگیره میره خارج همون پسر که عاشق بود میره میگرده ببینه دختره کدوم کشور رفته دختره رفته بود آلمان پسره هم رفت دنبالش چون دختره را میخاست شک نکن پسری که بخواد دختری را از دستش نمیده 

من میگم شاید زمان‌ الهی نرسیده

نمیدونم من دیگه زندگی برام تو دور بیخیالیه

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

بله آدم درستم هست ولی تا خدا نخواد اون درستم نمیاد یا انقدر دیر که دیگه مهم نیست

اونطوریام نیست مهم اینه ادم خودش اماده پذیرای اون شخص باشه حالا هروقت قسمت شد 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
اونطوریام نیست مهم اینه ادم خودش اماده پذیرای اون شخص باشه حالا هروقت قسمت شد

نمیدونم خدا دلمو آروم کنه