2777
2789
عنوان

دخترم بخاطر مهمانای نفهم دیشبمون ک هنوزم همینجان دیر بیدار شد

| مشاهده متن کامل بحث + 2517 بازدید | 86 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی میشه فک کنی خاهر خودته؟! دلم براش سوخت والا☹️ انشاالله که این تاپیک رو ببینه و دیگه کات کنه

نه بخدا حق داره شاید شما اینطور آدمی ندیدین من که دیدم میفهمم واقعا آدم اذیت میشه همینجورشم مردم اعصاب و حوصله چندسال پیش رو ندارن چه برسه سروصدای بچه های یکی دیگه هم تو سرت بمونه هزینه‌های خورد وخوراک که دیگه به کنار زحمت مهمان داری با داشتن بچه کوچیکم کنار

حس بودنت، قشنگترین حس دنیاست❤️❤️همیشه باشی عشق من... 

دختر عمه منم اینطور بود 

میومد ۳ روز ۳ روز با بچهاش میموند 

آخرشم شوهرش زن صیغه کرد سرش

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚    اگر اونقدر بی خانواده هستید که میخاید تاپیک های قبلی رو بگردید و توهین کنید ریپلای نزنید لطفا♥️                                                                            اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

نه بخدا حق داره شاید شما اینطور آدمی ندیدین من که دیدم میفهمم واقعا آدم اذیت میشه همینجورشم مردم اعص ...

حالا یه روز خرج آنچنانی نداره میهمون که. من یه همچین زنداداشی دارم که میاد با بچهاش ۳الی ۴ روز خونم میمونه هیچ کاریم انجام نمیده جلوش میذارم میخوره جمع میکنم ولی خب مثلا اگه خاهرشوهرمم بود برام فرقی نمیکرد. خستگی و خرج و زحمت همونه منتها اینجا فقط حق با عروس هس

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚
خیلی عادت بدی داره یعنی چی آخه

فک کن خونم رو تعمیرات کردم بهم ریختس هنوز تمام وسایلم تو ی اتاقه ..مبلام جلو کمد رختخوابی بودن با بدبختی رختخواب دراوردم ..دید ک خونم جمه موند باز