2777
2789
عنوان

دخترم بخاطر مهمانای نفهم دیشبمون ک هنوزم همینجان دیر بیدار شد

| مشاهده متن کامل بحث + 2517 بازدید | 86 پست
من فقط پازسال بعداز شام رفتم خونش ی بار..اگه رفت دیگه عمرا نمیرم ک اونم نیاد

کاش اخرهفته بیاد

لابه لای حرفهات بگو صبح هرکار میکردم دخترم بیدار نمیشد 

عادت داره نه ونیم می خوابه .....

امروز تاشب خسته است !

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

چه اینجا یهو همه طرفدار خواهرشوهره پرروت شدن!!! 

فقط خودم درک میکنم 

برا من جاریمه حالا 

بخدا ۴ ساله میاد میخوره می‌ره دیوونم کرده من یادم نمیاد کی رفتم خونش حتی!حرف میندازم میگم من میام این بار،میگه نه خونم کثیفه بمونه خودم دعوت میکنم😏 

دیروز هی زنگ زد جواب ندادم یهو دیدم آیفون میزنن اون بود 

فکر کن ساعت ۷ و نیم غروب اومد خونم پررو پررو می‌گفت شام نذاشتم تو چی می‌ذاری!!

هی منتظر موند تعارف کنم منم اصلا تعارف نزدم پاشد ساعت ۹ رفت 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نبود سرکاربود..الانم رفت تا غروب

کامل درکت میکنم عمه من پارسال ۱۲ رووووز خونه مامانم بود حالا جالبه دخترش هی میگفت من مرغ دوست ندارم نمیخورم

انتظار داشتن کل ۱۲ روز با پذیرایی شاهانه و سرو گوشت بگذره،

شبا دیر وقت می خوابیدن و...

من اون ایام پریود بودم بازار رفتنی خودش و دخترش به من با زور و دستور میگفتن حاضر شو بریم بیرون و...  

مهمون بیاد ۱ روز بمونه قدمش سر چشم اما اونایی که بیشتر می مونن یا پر توقعن و اذیت میکنن کاش هیچ وقت رفت و آمد نکنن 

چی میشه فک کنی خاهر خودته؟! دلم براش سوخت والا☹️ انشاالله که این تاپیک رو ببینه و دیگه کات کنه

هنوز ندیدین از ایناااا من شوهرمم که خیلی خانوادشو دوست داره اصلا دلش نمیخواد بیان از بس ضرر مالی میزنن به وسایلمون و آرامشمون رو بهم میریزن..خونه من بزرگه وقتی میرن یه روز کامل باید فقط جمع کنم یعنی تمام کشوها و کمدا وسط خونه اس

اره والا..اخه کی با دوتا بچه کوچیک هی میره اینور اونور..ده دیقه تا خونش فاصلست

بابا راست میگخ بنده خدا 

من دو تا بچه کوچیک دارم پسر به خدا غیر از خونه مامانم هیچ جا نمیرم خونه مادرشوهرمم میرم خونه دوستی کسی نمیرم 

نهایت یک ساعت 

دیگه خواهر برادر و دوست نداره ایشون خودشم دو تا بچه داره گناه داره خب 

حداقل شب جمعه میومدن باز قابل تحمل تر بود ولی واقعا نباید با دوتا بچه بریم خونه کسی صابخونه چه گناهی کرده ما بچه داریم خسته ایم میخوایم استراحت کنیم نباید که به بقیا زحمت بدیم

هنوز ندیدین از ایناااا من شوهرمم که خیلی خانوادشو دوست داره اصلا دلش نمیخواد بیان از بس ضرر مالی میز ...

دیروز بچه خواهرم به یه وسیله زد تو تلویزیون مون قلبم اومد تو دهنم ضد ضربه داره ولی بازم میترسم 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
حالا یه روز خرج آنچنانی نداره میهمون که. من یه همچین زنداداشی دارم که میاد با بچهاش ۳الی ۴ روز خونم ...

خیلی کار زشتیه چه خواهرشوهر باشه چه زن داداش اینکه مسافر باشی حسابش فرق میکنه حالا چاره نداشتی مجبورشدی بری خونه اقوام ولی میگه این تو همون شهرم هست دیگه یه ساعت برو یه دیدن کن برگرد سر مردم خراب نشو که😁

حس بودنت، قشنگترین حس دنیاست❤️❤️همیشه باشی عشق من... 
بابا راست میگخ بنده خدا من دو تا بچه کوچیک دارم پسر به خدا غیر از خونه مامانم هیچ جا نمیرم خونه مادر ...

بخدا دخترم چشاش قرمز خواب بودن..اون چ گناهی کرده..خب شب میرفت خونش ..الان تا بعداز ظهر من روانی میشم..هفته پیشم مامانش پنج روز خونم بود ..هفته ی قبلش اون خواهرش دوشب بود منتها چون اونا بچه کوچیک نداشتن کمتر اذیت شدم..سابیدنم والا

خیلی کار زشتیه چه خواهرشوهر باشه چه زن داداش اینکه مسافر باشی حسابش فرق میکنه حالا چاره نداشتی مجبور ...

حالا تا بعداظهر همینجا پلاسه..بقران میدونم روانی میشم..اصلااااا درکی نداره

چی میشه فک کنی خاهر خودته؟! دلم براش سوخت والا☹️ انشاالله که این تاپیک رو ببینه و دیگه کات کنه

بچه خواهر شوهرت فندک بزنه زیر لباسات گدازه بگیره بسوزه لباس ۳ ملیونی همینو میگی؟بازم بیاد بمونه با این بچه؟این یه نمونه هزاران نمونه دیگه هست اینکه اینجوریه بچش نمونه شام بخوره بره

معلومه بهش خوش میگذره که میاد الان سر و صدا کن و نزار راحت بخوابند . بچه هاش اومدند تو دست و پات بگو بیا اینا را جمع کن  و وسیله هات را جمع کن . ناهار یک غذای سر دستی بزار . دیگه خودت می دونی باید کارهایی بکنی تا ناراحت بشه و حتما به خودش و شوهرش بگو بچه ام دیشب دیر خوابید و امروز دیرش شد و بچه هات تا نصفه شب اذیت کردند 

جنگ اول بهتر از صلح آخره این جور آدم ها قهر کنند به نفع آدمه