2777
2789
عنوان

دخترم بخاطر مهمانای نفهم دیشبمون ک هنوزم همینجان دیر بیدار شد

| مشاهده متن کامل بحث + 2150 بازدید | 86 پست
بخدا دخترم چشاش قرمز خواب بودن..اون چ گناهی کرده..خب شب میرفت خونش ..الان تا بعداز ظهر من روانی میشم ...

خب درک ندارن بخدا من خواهر شوهرم از یه شهر دیگه عصر هم بود  اومد خونه مون دو ساعت فاصله داریم شب ساعت ده هم رفت

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من آجیم کل شبو مریض بود نخوابیدم اومدم دانشگاه تا خود شب هم کلاس دارم مغزم داره میترکه

عزیزم اگه میتونی ی کافی یا چیز گرم بخور از کافی شاپ دانشگاه 

مرا هزار امیداست،وهر هزار تویی مهربان پروردگارم🌼
بخدا دخترم چشاش قرمز خواب بودن..اون چ گناهی کرده..خب شب میرفت خونش ..الان تا بعداز ظهر من روانی میشم ...

مقصر فقط شوهرته 

خونتون کاروانسرا شده

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

اشکال نداره منم دیشب مهمون داشتم یهویی

پسرم ساعت ۵:۳۰تعطبل شد ساعت ۶بابچها رفتیم باشگاه داخل باشگاه زنگ زدن

گفتم بیاین کلید بگیرین رفتن خونه دیگه تامن برم‌خونه بابچها شد ۸خودم‌میوه خریدم و تارسیدم مرغ گذاشتم ساعت نه ونیم غذا خوردیم یکیشون میخواست بره بقیه موندن 

ساعت ده ونیم بچها مشقاشونو نوشتن پسرم ظهریه املاش ‌صبح بگم دخترمم ساعت ۶:۳۰پاشدم راه انداختم دارم از خستگی میمیرم

نه دیگه واقعا با بچه کوچیک نباید خونه مردم بری یا اگه رفتی پشت بچه ت باید راه بری

بچه خواهر شوهرت فندک بزنه زیر لباسات گدازه بگیره بسوزه لباس ۳ ملیونی همینو میگی؟بازم بیاد بمونه با ا ...

حق داری👌 منم بچه داداشم بخاریمون رو سوزوند، بنده خدا شوهرم هیچی نگفت😅 ولی خب فرقی نمیکنه بچه ی کی باشه بهرحال مادری که بچش رو میبره خونه مردم باید حواسش باشه وسایلاشون خراب نکنه یاخراب کرد حداقل خسارت بده

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚
خیلی کار زشتیه چه خواهرشوهر باشه چه زن داداش اینکه مسافر باشی حسابش فرق میکنه حالا چاره نداشتی مجبور ...

ماهم تو یه شهر خیلی نزدیک به همیم یعنی اصلا نیازی به موندن نیس ولی خب خودشون دوس دارن میان میمونن چون راحتن خونم.بله موافقم من خودمم اصلا حوصله میهمون موندنی رو ندارم ولی چاره چیه باید تحمل کرد. کاش حداقل یه روز باشه خوبه که

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚