2777
2789
عنوان

دخترم بخاطر مهمانای نفهم دیشبمون ک هنوزم همینجان دیر بیدار شد

| مشاهده متن کامل بحث + 2517 بازدید | 86 پست
حتی اگه اینجوری هم باشه بازم یه حرفی هستفقط اسی هم نیستا الان تقریبا همه همینیم حوصله مهمون نداریم د ...

والا با اینهمه کاری که میکنن من بهترین پذیرایی و خوش رویی رو دارم میگم بالاخره خونه داداششه

حالا خوبه يه روزه فقطچند روز بشه فكر كنم خودت شخصا پرتش كني بيرونواه واه

کاش جای من بودی ببینی چقققددد این دوتا بچش فضولن..نابود کردن خونمو کوچیکه یخچالو باز میکنی همه ی وسایلو ریخت بیرون میشینه توش ..پی پی کرد تو خونه..دوتا استکانام شکوند..ازاین قبیل کارا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش جای من بودی ببینی چقققددد این دوتا بچش فضولن..نابود کردن خونمو کوچیکه یخچالو باز میکنی همه ی وسا ...

خب درست مديريت كن

به قول يكي از كاربرا سر ساعت ١٠ چراغ رو خاموش كن

و ….

ببین اون بچه مدرسه ای نداره، تو خودت بین اقوامتون جا بنداز ، طی هفته ارتباطی نباشه.

فقط آخر هفته.

مثلا یکی دعوت میکنه، بگو، نه اصلا طی هفته نمیتونیم ، فقط اخر هفته میتونیم بیایم و .....

چند بار بگی، اونام عادت میکنن

کاش جای من بودی ببینی چقققددد این دوتا بچش فضولن..نابود کردن خونمو کوچیکه یخچالو باز میکنی همه ی وسا ...

دقیقا کارای خواهرشوهرمن...بچش کوچیک بود میومد خونه من میگفت بچم دیگه جیش نمیکنه میره دسشویی فقط بخاطر اینکه پوشک نخره دوبار شاشید تو خونه من فرشارو شستم همه ی زندگیمو شستم سرامیکا رو شستم خونمم کف شور نداشت خدا میدونه چقد اذیت شدم خوب خبر مرگش پوشکش میکرد

وای خدا من یه خواهرشوهر دارم یعنی وقتی میاد خونت تا سه چهارساعت میشینه چهارتا بچه داره آدمو از کاروزندگی میندازه من مهمون دوس‌دارم اما دیگه یه ساعت واسه دیدن کافیه مردم کاروزندگی دارن برنامه دارن قبلا هردو هفته میومد الان انقدر کم محلی کردیم ماهی یبار میاد اما بازم طولانی

حالا منم بچه کلاس اولی باید بشینم با بچه کارکنم ازونور پسر دیگم زودتر گرسنه میشه خوابش میگیره بهانه میگیره قشششنگ درکت کردم مگر همون بی محلی کنی یکم از رو بره

حس بودنت، قشنگترین حس دنیاست❤️❤️همیشه باشی عشق من... 

فامیلی فقط دایی وخاله نیست .....دخترم اینقددوست داره عمه هاش بیان برن بخدایه روزمیفهمی تواین رفت وامدهاخیربوده ....الان خونه  مانمیان قطع ارتباطن چی بچه بی هویت بزرگ شه