کلاس اوله همیشه ۹/۵میخوابید..ی بچه ۱۶ماهه هم دارم..خواهرشوهر نفهمم با دوتا پسر ۳/۵و ۱/۵ساله اومد خونم دیروز .خونش شهر خودمونه دیشب نرفت خونش تا ۱۲جیغو داد دوتا وحشیش نذاشت دختزم بخوابه همش تو یخچال بودن خونه بمب زده انگار..الانم اونا خوابن نمیره تا بعدازظهر میدونم روانی میشم باهاشون..چون چن ماه بود نیومده بود میخواد جبران کنه..عادنشه با دونا بچه کوچیک خونه فامیلا میره دوسه روز میمونه..شوهرشم نمیره خودش با اسنپ..اصلا بدم میاد بیدار شن از خواب حوصلشونو ندارم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خواهرشوهرمنم چن بار اومد خونه ما شبم میخوابید هر هفته هم خونه باباش میخوابه اون یکی داداششم عروسی کرد رفت خونه اوناهم خوابید بچه ش هم اینقد اذیت میکنه تمام وسایل منو شکسته خبر مرگش
کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».
ینی این سایت با من کاری کرده هر چند ماه در حد چند ساعت خونه داداشم میرم بازم تو همون چند ساعت معذبم و کلی استرس دارم که نکنه کاری کردم که زن داداشم تاپیک بزنه
نکنین با مردم این کار رو ...
دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش