2777
2789
عنوان

دخترم بخاطر مهمانای نفهم دیشبمون ک هنوزم همینجان دیر بیدار شد

| مشاهده متن کامل بحث + 2249 بازدید | 86 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرشوهرمنم چن بار اومد خونه ما شبم میخوابید هر هفته هم خونه باباش میخوابه اون یکی داداششم عروسی کرد رفت خونه اوناهم خوابید بچه ش هم اینقد اذیت میکنه تمام وسایل منو شکسته خبر مرگش

الان پاشو تلویزیون روشن کن، در کابینت بازو بسته کن... بزار خوش نگذره بهشون

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

چقدر زمونه بد شده انگار وقتی خواهر و برادر ازدواج کردن باید قطع رابطه کنن قید همو بزنن تا اخر عمر

قطع رابطه نکنن ولی وقتی میبینه بچش اینقد آسیب میزنه به خونه مردم وقتی میره حواسش باشه و شبم بره خونه خودش بخوابه

حالا یه شب مهمون خونت مونده به نظرم درست نیست اینجوری حرف میزنی .میتونستی مدیریت کنی ولامپو ساعت ۱۰ ...

خاموشی زدم اوناهی روشن میکردن جیغو داد..ساعت ۶بیدار شدم من..اون خواهرشوهرمم دوسه شب پبش خونم بود مادرشوهرمم هفته ی پیش ۵روز خونم بود.‌شما مطمعنی همین ی شب بود

قطع رابطه نکنن ولی وقتی میبینه بچش اینقد آسیب میزنه به خونه مردم وقتی میره حواسش باشه و شبم بره خونه ...

حتی اگه اینجوری هم باشه بازم یه حرفی هست

فقط اسی هم نیستا الان تقریبا همه همینیم حوصله مهمون نداریم دیگه 

ینی این سایت با من کاری کرده هر چند ماه در حد چند ساعت خونه داداشم میرم بازم تو همون چند ساعت معذبم و کلی استرس دارم که نکنه کاری کردم که زن داداشم تاپیک بزنه 

نکنین با مردم این کار رو ...

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 
درباره یه بچه میگی خبر مرگش؟ باورم نمیشه چه سنگدل

آره شما تو موقعیت نبودین نمیدونین چرا میگم..چنتا وسیله یگرون خونه ازم شکست وقتی میاد وسایل قایم میکنن تو شورتش میبره لب تاپ پسرمو خراب کرد هر دفعه میان همینه یه شیشه بزرگ از میزم شکست اگه بهشونم بگی دوقورت نیمشون باقیه همیشه طلبکارن