2777
2789
عنوان

اونقدر سرتون ب کار و استقلال مالی بند نکنید ک زندگی بپاشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1078 بازدید | 66 پست
اینا حرفائیه که تو نی نی سایت زیاد میگن ولی واقعیت اینه اگه خوش ذات ترین مرد رو ول کن به حال خودش وی ...

ول کنن به حال خودش یعنی چی؟؟؟

منظورتون اینه اون خانم از کارش استعفا بده بره دم در مغازه شوهرش نگهبانی بده ببینه زن اغواگر میاد تو مغازه ش یا نه؟؟

چه حرفایی می زنید!!!

من خودم نمونه بارز هم به خودم میرسم هم به خونه و زندگی هم به بچه تهشم خیانت دیدم!!!

انقدر با دلیل های واهی خیانت توجیح نکنید چون خیانت فقط بر میگرده به ذات کثیف و تنوع طلب

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استاترحرفت تقریبادرسته این خانم بجاخسته کردن خودش بایدجیب شوهره میزدکه نتونه خرج دوست دخترش کنه مایه فامیل داریم دوسال عروسی کرده ۱سال ونیمش خونه باباشه یعنی جمعه بره یکشنبه برگشته  میگه حوصلم سرمیره  ول کن شوهرم بره خونه برادروخواهروپدرش غذاشوبخوره بخوابه چکارمن داره من بجااقابودم میرفتم براخودم زن میگرفتم این خانمم پیش خانوادش بمونه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

مثل خواهرزاده من شوهرش برای دوست دخترش ۲۰۶ خریده برای این پراید .برای اون تو بهترین منطقه شهر خونه ا ...

اره بعضی پقتامقصرخودخانماهستن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

ببخشید شما از کجا خبر داری که دیروز دو ساعت تو مغازه مشغول بودند؟

من دم مدرسه بچم از ۱۲ ظهر تا ۵عصر نشسته بودم

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

همش حرف ببینم واقعا هم عمل هم عقیدت همینه

جالبه که وقتی یه مرد خیانت می‌کنه ، بعضیا سریع دنبال مقصر توی زن می‌گردن.

انگار ذات خراب اون مرد ، بی‌ارزشی انتخاب‌هاش و بی‌مسئولیتی رفتارش هیچ نقشی نداره.  

تو می‌گی «همش حرف» ، ولی من می‌پرسم : چرا از یه مرد هرزه دفاع می‌کنی؟  

چه نفعی برات داره که قربانی رو متهم کنی و خیانت‌کار رو تطهیر؟  

نکنه تجربه‌ای داری که باعث شده خیانت برات قابل‌ درک یا حتی قابل‌ توجیه باشه؟  

اگه کسی به هم‌ نوع خودش رحم نکنه ، باید پرسید: دردش چیه؟ یا شاید خودش یه روزی اون طرف رابطه بوده؟  

من ترجیح می‌دم به جای قضاوت قربانی ، ریشه‌ی فساد رو بشناسم.  

اگه تو از خیانت دفاع می‌کنی ، شاید بهتره یه نگاه به ارزش‌هات بندازی ، نه به زندگی اون زن.  

و اگه سوختی از حرف من ، بدون که آتیشش از حقیقت بود ، نه از توهین.

خدا کنه سلام واقعا ۷۰ تا ثواب داشته باشه خیلی روش حساب کردم در واقع تنها توشه ی آخرتمه 😁

استارتر که واقعا برام قابل باور نیست زن باشه بنظرم مرد هست مگه میشه اینهمه توجیه بیاری برای خیانت مر ...

بااین توجیه ها هستن دیگه

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️