2777
2789
عنوان

اونقدر سرتون ب کار و استقلال مالی بند نکنید ک زندگی بپاشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1172 بازدید | 67 پست

خودت داری میگی کوبیده از نو ساخته و ارایش عروس داره ! اون مرده خودش هرزس ! ببین .. واقعیت اینه اگه هررررکاری هم کنی برا مردی ک هرزس .. طرف هرزگیشو میکنه . پس فک نکن  جا زنه کم گذاشته . مردا هم خیلی جاها کم میذارن .. ولی زنشون بره هرزگی کنه ذهتیت شمارو نداره . کاری میکنه زنه به غلط کردن بیفته

اون مرد ذاتش خراب بود

اینا حرفائیه که تو نی نی سایت زیاد میگن ولی واقعیت اینه اگه خوش ذات ترین مرد رو ول کن به حال خودش ویه زن اغواگر نزدیکش باشه اون مرد خیلی خیلی باید مقاومت کنه که تو تله نیفته

غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب خراب باشهزنه چ اجباری داره اینقدر دنبال کار و تحصیل باشه ک مرد شاد و پرانرژی رو با ی کارمند زن تا ...

قرار نیست ادم‌مدام دنبال شوهرش باشه ک اونم کارو زندگی و هدف داره

دنبال درس و کارشم نباشه باید بشینه خونه بچه داری

فامیل ما زنش کوبیده از نو ساخته مدامم ارایش مدامم دنبال شوهرشه بچه هاشو ول میکنه اینور اونور با شوهرش اینور اونورو این مهمونی اون مهمونی اما شوهرش کلیم دوست دختر داره

هیچ ربطی نداره این چیزا ک گفتی

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

اینا حرفائیه که تو نی نی سایت زیاد میگن ولی واقعیت اینه اگه خوش ذات ترین مرد رو ول کن به حال خودش وی ...

درسته کاملا حرفت اما زن خودشو بکشه ام مرد کار خودشو میکنه

هر دقه نمیشه دنبال مرد بود ک 

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

خب خراب باشهزنه چ اجباری داره اینقدر دنبال کار و تحصیل باشه ک مرد شاد و پرانرژی رو با ی کارمند زن تا ...

زنه اگه به خودش نمیرسید ، باز میگفتی زنش ساده بود خیانت کرد

اگه خانه دار بود ، باز میگفتی مرد دلش زن مستقل می خواد

کلا حرفات شبیه خواهرشوهر اون مرده ست 😂😂

همه جوره می خوای زن رو مقصر بدونی

خدا کنه سلام واقعا ۷۰ تا ثواب داشته باشه خیلی روش حساب کردم در واقع تنها توشه ی آخرتمه 😁

,ادم هول از صبح تاشبم هواست بهش باسه خودتو بکشی براش برسی بهش بازم هوله و ب کار خودش میرسه

حواست 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

باز اینجام زن رو متهم میکنین؟اون مرد بی ذاتهوجودش خرابهکاش یکم یاد بگیرین همیشه انگشت اتهامتون سمت ز ...

متهمی نیست چرا با تشر میخونید

مبگم هر چی زنه داره مرده برای دختری ک اونجا کار میکنه خریده

خب شوهرشو جمع کنه ک پول ب بلانسبت  جن.ده خرج نکنخ

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

خودت داری میگی کوبیده از نو ساخته و ارایش عروس داره ! اون مرده خودش هرزس ! ببین .. واقعیت اینه اگه ه ...

والازن هم میتونه ولی زن خائن نزدیکترینای خودشم انگشت اتهام به سمتش میگیرن مرداشکال نداره هرگوهی بخوره میگن زنش مقصره 

خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم  خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار  
ممکنه هر مردی خیانت کنه یعنی ندیدی زنی که نه کار داره نه درس میخونه بهش خیانت بشه ؟

من ی تایمی درگیر دانشگاه و بچه و کار شدم خیلی فشرده بود همه چی خیانتای همسرم از اونجا شروع شد

درسم تموم‌شد کارو گذاشتم کنار تایممو براش گذاشتم اما ادامه داد 

اون مرده خراب بوده چون معلومه کار خانوم هم زیاد سنگین نبوده که به خودش می رسیده. هر غلطی مردها میکنن گردن زن بدبختش نندازین. مگه اگه خانوم خونه دار بود تو مغازه پیش شوهرش بود. این همه مرد از صبح تا شب سر کارن. همه خرابن؟ با هزار نفر هم معاشرت دارن. اون مرده هول بوده

متهمی نیست چرا با تشر میخونیدمبگم هر چی زنه داره مرده برای دختری ک اونجا کار میکنه خریدهخب شوهرشو جم ...

شوهری ک ذاتش خراب باشه جمع نمیشه

شوهری ام ک بخوای مراقبش باشی جمعش کنی ک ی وقت هرز نپره رو، باید ساعت ۹ شب با اشغالی بذاریش دم در

اون زن بنده خدا هم احتمالا اینارو میدونه

و داره تلاش میکنه ک زندگی بعدی خودش رو روی پایه های محکم تر و درست تری با تکیه ب خودش بسازه