2777
2789
عنوان

اونقدر سرتون ب کار و استقلال مالی بند نکنید ک زندگی بپاشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1127 بازدید | 66 پست
خب خراب باشهزنه چ اجباری داره اینقدر دنبال کار و تحصیل باشه ک مرد شاد و پرانرژی رو با ی کارمند زن تا ...

خب خراب باشه؟!همین؟

‹ میگذرانیم جهانِ گذران را ... ›️                                                 🕊🦋Flying with broken wings is an art           

خب خراب باشه؟!همین؟

استارتر با کارء زنه مشکل داره انگار فقط

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر کاری کنه اون خرجشو میکنه عزیزمناز دور نشستی داری نسخه میپیچی زندگی اونجوریا ک فکر میکنی نیستطرف ب ...

مثل خواهرزاده من شوهرش برای دوست دخترش ۲۰۶ خریده برای این پراید .برای اون تو بهترین منطقه شهر خونه اجاره کرده این خونه ای که باباش داده .پیجش رو بصورت غریبه فالو دارم هفته ای چندبار استوری میذاره تو گرون ترین رستوران ها سر وضع هم بماند بعد خواهرزاده من یه فلافل بخره بین بچه هاش نصف می کنه هرسری هم خواستم لباسام بریزم دور گفته بده من بدم به کسی دیدم پوشیده.خیانت توجیح نداره ولی تو این مورد صددرصد ناصر خواهرزادمه 

اخه گویا همیشه ام حق دارن دید جامعه اینه دیگه مثل استارتر فکر میکنن

استارتر که واقعا برام قابل باور نیست زن باشه بنظرم مرد هست 

مگه میشه اینهمه توجیه بیاری برای خیانت مرد ؟

با این حساب هر مردی هم تا شب سرکاره که اکثر مردا همینطورن و زن تو خونه تنهاست باید چون شوهرش نیست بهش خیانت کنه 🤣🤣🤣

یعنی کلا زن و مرد در هر حال باید خیانت کنن

استارتر با کارء زنه مشکل داره انگار فقط

استارتر عزیز کلا مشکل داره نمیدونم عقل رو تقسیم میکردن یه عده کجا رفته بودن🌹

‹ میگذرانیم جهانِ گذران را ... ›️                                                 🕊🦋Flying with broken wings is an art           

چند شب پیش دوستم میگفت ب شوهرم گفتم اگر یک زن بیاد سمتت و درخواست جنسی کنه چی میگی.... میگه شوهرش رفت تو فکرو بعد گفته پسش میزنم .‌. میگه اما اون با همون سوالم با همون تخیل یک دقیقه ایش تحریک شد ..... بااینکه شوهره ادم بدی نیست ... خلاصه که مردها ذاتن ب جنسیت گرایش دارن و بلا نسبت خوی حیوانیشون همیشه بیشتره... پس تقصیر از زنه نیست 

والازن هم میتونه ولی زن خائن نزدیکترینای خودشم انگشت اتهام به سمتش میگیرن مرداشکال نداره هرگوهی بخور ...

چون اسلام صیغه رو برا مرد حلال دونسته و برا زن سنگسار ! کسی بمن نپره حکم اسلام و قانون رو گفتم! بله وتقعا انگشت اتهان داره . زنه طلاق بگیره بعد بره .... چ کاریه تو متاهلی بره پی هرزگی ؟  برا مردا هم .. بجز اسلام و قانون .. خود زنا هم علیه خودشونن ! شوهرشون هرزگی کنی میگن فرشته بوده سرسو از راه بردن زنای دیگه۰😐😑

متهمی نیست چرا با تشر میخونیدمبگم هر چی زنه داره مرده برای دختری ک اونجا کار میکنه خریدهخب شوهرشو جم ...

خیلی مردا هستن برای دوس دخترشون خرج میکنن برای زنشون خسیسن.حرف شما منطقی نیست .خانمی که کلی به خودش رسیده برای شوهرش هم بوده دیگه فقط برای دل خودش که نکرده ،شما اطلاعی از روابط خصوصیشون دارین مگه .بعصی مردا به زنشون دست نمیزنن که برای دوس دخترشون گرم بمونن.کسی که انقد وقیحانه تو محل کارش هرزگی میکنه کمبود محبت از جانب زنش نداره .تنبونش زیادی شله 

الان اگه زنه سرکارش با ی مرد میلاسید 

مرده رو تو دم مغازه میدی مث سگ جون میکنه 

بازم میگفتی مرده اینقدر سرش تو کاره حواسش ب زنش نیس؟ یا میگفتی این مرد بدبخت کار میکنه زنش هرزگی کنه؟

عاشق آنست که حرفش به عمل ختم شود / ورنه هر مدعی لاف زنی عاشق بود
خب خراب باشهزنه چ اجباری داره اینقدر دنبال کار و تحصیل باشه ک مرد شاد و پرانرژی رو با ی کارمند زن تا ...

یعنی اگه اون خانم سر کار نمیرفت خونه دار بود شوهرش تو مغازه  با یکی دیگه لاس نمیزد؟؟

کثافت کاری اون مرد هول چه ربطی به خونه داری و شاغل بودن زن داره؟؟