2777
2789

طرف اشنامون شوهره سرملیه حداقل صد میلیاردی داره تک پسره. زنش کوبیده از نو ساخته از ژل و عمل و مژه و لاک.اونقدر همیشه خسته سرکاره ولی ارایش عروس داره همیشه. خواسش ب سوهره نیست.

شوهره هم شاد پر انرژی با دختر تو مغازه ب....

دیروز ۲ساعت مرده و دختره تو معاژه کرکره بسته تنها بودن

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

,ادم هول از صبح تاشبم هواست بهش باسه خودتو بکشی براش برسی بهش بازم هوله و ب کار خودش میرسه 

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون مرد ذاتش خراب بود

خب خراب باشه

زنه چ اجباری داره اینقدر دنبال کار و تحصیل باشه ک مرد شاد و پرانرژی رو با ی کارمند زن تا عصر ول کنه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

خب خراب باشهزنه چ اجباری داره اینقدر دنبال کار و تحصیل باشه ک مرد شاد و پرانرژی رو با ی کارمند زن تا ...

که همین مرد اگه بخاطر ذات خرابش رفت باهرکی و زنشو انداخت بیرون زنه کارتن خواب نشه یا از ترس آواره شدن هر تحقیری رو تحمل نکنه

,ادم هول از صبح تاشبم هواست بهش باسه خودتو بکشی براش برسی بهش بازم هوله و ب کار خودش میرسه

عزیز موبایل سر وضع خانومه و طلاهاش همین الان ۵۰۰میلیونه

با چقدر کار کردن میتونه این رقما جمع کنه ک زندگی ول کردا 

هر موقع دیدم مثل ی میت سفید و منگ و خسته

خب خراب باشهزنه چ اجباری داره اینقدر دنبال کار و تحصیل باشه ک مرد شاد و پرانرژی رو با ی کارمند زن تا ...

زنه شاید دلش بخواد بره دنبال کار تحصیل اون به خودش مربوطه ، ذات مرده خراب بوده 

اتفاقا خوبه که زنه به پیشرفت خودش رسیده چون از همچین مرد هولی مرد زندگی درنمیاد

وایسته از شوهره بکنه بیشتر در میاره ک

اون شاید پشتش به شوهرش محکم نیس خودشم میدونه میخواد پیشرفت کنه با پول طرف هم ازنظرمالی وزیبایی بعدجدابشه توکه ازباطن زندگیشون نمیدونی چه قضاوتیه؟

شایدمنت میزاره سرش وهزارشاید دیگه

خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم  خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار  

خانم اگه خانه دار باشه همراه شوهرش میره مغازه؟ شوهری که باید دائم مراقبش باشی به چه درد میخوره