2777
2789
عنوان

پدرم با چه رویی این پیامو داده💔خیلی حالم بده لطفاا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 2897 بازدید | 145 پست
آخییی توروخدا بابات خیلی بد نیست تو هم کمی تحمل کن دست خودش نیست دلم سوخت

عزیزم تو این ۱۷ سال پدرم بعد از هر کتک زدنی میاد اینطوری میگه.. منم مثل شما و بقیه کاربرا باورم میشد

اما باز تکرار میکرد🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدرم همینه برادراصلا نمیفهمم حرفاشو باور کنم یا کتکاشوبعد هر کتکی میاد این حرفارو میگه دلم که نرم شد ...

چندسالشونه

بقیه خواهربرادراتونم میزد؟ یا میزنه یا فقط شمارو

متاسفم بابت این موضوع . حتما که روان شما خیلی آسیب دیده

تکیه گاه بزرگ یه بچه پدرشه

هیهات از روزیکه بچه ای از تکیه گاه خودش بترسه 

عزیزم تو این ۱۷ سال پدرم بعد از هر کتک زدنی میاد اینطوری میگه.. منم مثل شما و بقیه کاربرا باورم میشد ...

نوعی مریضی روحی داره قطره اسطوخودوس گیاهی خوراکی  از داروخونه گیاهی بگیر روزی ده قطره بریز تو چاییش تا یه ماه آروم میشه

سلام آبجی جان ببخشید که این سوال رو میپرسمپدرتون به قرصی موادی اعتیاد دارن یا نه؟

سلام

نه اصلااا

پدرم شاید زدن و داغون کردن تو عادتش باشه اما اعتیاد و این چیزا اصلا همچین چیزی نیست

واقعا برام کامل واضح نیست که قضیه چیه. ولی اگه حرفش یه چیزه و عملش یه چیز دیگه. سعی کن باهاش بحث نکن ...

قضیه اینه از بچگیم منو میزد

ب طوری ک تا یه هفته کبود میشدم

البته بعد از هر کتکی میاد همینارو میگه اما باز تکرار میکنه...خدا نگفته ب بچه هاتون احترام بزارید؟

سلامنه اصلاااپدرم شاید زدن و داغون کردن تو عادتش باشه اما اعتیاد و این چیزا اصلا همچین چیزی نیست

خب خداروشکر مشروب هم میدونی صددرصد مصرف نمیکنن؟ میخوام دلیل کتک زدن رو بفهمم. اینطور که پدرت اینطور نوشته نباید آدم بدی باشه آخه؟ 

چندسالشونهبقیه خواهربرادراتونم میزد؟ یا میزنه یا فقط شمارومتاسفم بابت این موضوع . حتما که روان شما خ ...

۴۳ سالشونه

اونارم میزنه اما نه در حد من. خیلی اروم که فقط ساکت شن....

نوعی مریضی روحی داره قطره اسطوخودوس گیاهی خوراکی از داروخونه گیاهی بگیر روزی ده قطره بریز تو چاییش ...

اینا ک چیزی نیست

دوساله که تحت نظر روانپزشکه.....