2777
2789
عنوان

پدرم با چه رویی این پیامو داده💔خیلی حالم بده لطفاا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 2575 بازدید | 143 پست
بله متاسفانه

این متنی که نوشته بهش میخوره حرفای یه آدم باسواد و فهمیده باشه

چطور میشه اینجوری ابراز علاقه کنه بعد از اون طرف بگیره بزنه؟

بهش بگو اگر از پوست و خونتم چرا میزنی پس 

پیام بدی نبود. واقعا مهربون بود. باهاش حرف نزن دعواتون نشه. شاید عصبی میشه تعادل نداره

الانا میگم شاید اعادل نداره

۱۰ سال پیش چش بود؟ ۱۷ سال پیش چش بود؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این متنی که نوشته بهش میخوره حرفای یه آدم باسواد و فهمیده باشهچطور میشه اینجوری ابراز علاقه کنه بعد ...

پدرم همینه برادر

اصلا نمیفهمم حرفاشو باور کنم یا کتکاشو

بعد هر کتکی میاد این حرفارو میگه دلم که نرم شد دوباره تکرار میکنه.....

حالا عصبی هم میشه ولی اونجوری که مشخصه دوستتون دارهنمی‌دونم چیکار می‌کنی که اینجور عصبی میشه باید حر ...

عزیزم شاید فکرکنید من چ کار مهمی میکنم ک اینطور میزنه؟

شاید باورتون نشه اما بخاطر بی اهمیت ترین چیزا میاد میزنه. مثلا چون ی بار لباس اتو نزدم اومد منو تیکه پاره کرد

چون ی بار اشتباهی از خواب پروندمش اومد در اتاقمو شکست..بعد هر کتکی میاد همینارو میگه اما باز تکرار میکنه

بله

ایشون بعد هر کتکی میاد همینارو میگه

موندم باور کنم یا نه..

حتی خواسته بیاد رو در رو و اما تو پیام اخرش گفته ممکنه وضع بدتر شه (منظورش زدنه) در همین حده

عزیزم شاید فکرکنید من چ کار مهمی میکنم ک اینطور میزنه؟ شاید باورتون نشه اما بخاطر بی اهمیت ترین چیزا ...

چرا بهش نمیگی بره روانپزشک و دارو بگیره که اینطور عصبی نشه؟؟؟

دارو بگیره شک ندارم دیگه الکی کتک نمیزنه