2777
2789
عنوان

حسی که به سمت بیراهه میکشونه منو.خدایا خودت مراقبم باش

| مشاهده متن کامل بحث + 723 بازدید | 86 پست
هر کس آزاده نظرش رو بگه ..شما باهاش درد دل کن منم نظر خودم را میگم عزیزم 

کارندارم نظرتون را قبول دارم یا نه ولی با این حرفتون کاملا موافقم اینجا به اسم آزادی بیان  بهت اجازه نمیدن  نظر مخالفت را ارایه بدی 

واین خیلی خنده داره ....

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید ادامه میداد مشاوره رو گفت نمیام مشاور گف خودش نخواد نمیشه کاری کرد

خب خودت نمیتونی ببریش با زبون خوش رامش کن بگو خوبشو یدونه بچه بیاریم مسافرت نمیرین بگو برین مسافرتی چیزی

۹۹/۹/۹  💖💖
میبخشید چرا به شما برخورده ؟ من روی صحبتم با استارتر بود .. به خواهر خودمم همینا رو میگم و خیلی خشنت ...

بله بمن بر خورد چون من هم زنم و دیدگاهه شما رو نسبت ب زنها نقد میکنم 

آینه گر رخ تو بنمود راست 

خود شکن ,آیینه شکست خطاست 

تقدیم ب دختر نازم😜                                                                     💖 اصفهان با آن همه وسعت شده نصف جهان!                   چند وجب داری,ولی کل جهانم گشته ای💖
الان شما روز شب بشین فکر کن دوتا بال داری و پرواز میکنی  یروز پا میشی میبینی دو تا بال جای دست ...

دوستان گلم من حرفایی شنیدم و زخمایی خوردم که اینا ناراحتم نمیکنه

خدایا خودت هوامو داشته باش
نه۲ماهه عروسی کردیم

وااا عجب خانم پر پشتوانه ای هستی که 

بعد دوماه به این نتایج رسیدی ..

ادمی که خودش با ارزش باشه به این سرعت کم نمیاره  و به این شدت عکس العمل نشون نمیده ....

اگر سالها صبوری کردی همه راهی را رفته بودی تا زندگی و شوهرتو بسازی و نشده بود میشد درکت کرد ولی با این اوصاف اصلا و ابدا بهت حق نمیدم

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
بله بمن بر خورد چون من هم زنم و دیدگاهه شما رو نسبت ب زنها نقد میکنم  آینه گر رخ تو بنمود راست ...

بهر حال به شما بر بخوره یا نه این نظر من بوده و هست دوست عزیز .. بحثی ندارم با شما 

و برای استارتر ارزوی موفقیت می کنم 

‏کلا نصیحت کردن کار اشتباهیه چون طرفت ناراحت میشه باید بذاری نابود که شد بری باهاش همدردی کنی، خوشش هم میاد 😊
گلم شما درست میگین ..وضع خودم شاید به مراتب بدتر از استارتر باشه  همسرم به راحتی میگه اگه نتون ...

عزيزم فكر يه چيز باز و آزاد هست. اينكه هرچيز به فكر كسى رسيد اين نيست كه  قصد و نيت داره و عمل مى كنه ، ما همه متأهليم و شايد تو هر بحث و دعوايي فكر طلاق كنيم ولى آيا واقعا قصد جدايي داريم و اون رو عملى مى كنيم؟ 

حرف هايى ممكنه زده شه از روى عصبانيت كه پشتش هيچ فكر پليدى نيست، ولى زده مى شه چون ما هيچكدوم معصوم نيستيم ولى گفتنش آروممون مى كنه يا سبك مى شيم گرچه بهتره زده نشه كه حرمتى شكسته نشه😔

پدران و مادران عزیز با تمام وجودمان دوستتان داریم.
میگم ب خونه هم دیگه نمیرسیدم هیچی احساس پوچی میکردم سعی کن از این ب بعد از امروز دیگه اهنگا رو پاک ک ...

فهمیدم دروغگوعه

چجوری خوب باشم باهاش؟

به هیچی اعتماد ندارم

حتی عزیزم گفتنشو میگم دروغگوعه 

میبخشید چرا به شما برخورده ؟ من روی صحبتم با استارتر بود .. به خواهر خودمم همینا رو میگم و خیلی خشنت ...

بیخیال دوستم استارتر ناراحته اومدیم کمکش کنیم ن بیشتر ناراحت فدای تو بیخیال❤️❤️❤️

۹۹/۹/۹  💖💖
 فهمیدم دروغگوعه چجوری خوب باشم باهاش؟ به هیچی اعتماد ندارم حتی عزیزم گفتنشو میگم دروغگوعه&n ...

اعتمادتو از دست دادی اون باید بفهمه یکاری کنه تا توارامش پیدا کنی و بعید میدونم بفهمه

۹۹/۹/۹  💖💖
خب خودت نمیتونی ببریش با زبون خوش رامش کن بگو خوبشو یدونه بچه بیاریم مسافرت نمیرین بگو برین مسافرتی ...

میگه اسم مشاورع نیار

من روانی نیستم

من پول مفت ندارم برم بشینم اونجا اون چرت و پرت بگه پول منو بزنه به جیب

درصورتی که مشاوره جز بهترین مشاورای کشوره

وااا عجب خانم پر پشتوانه ای هستی که  بعد دوماه به این نتایج رسیدی .. ادمی که خودش با ارزش ...

من ۳سال ونیم عقد بودم ۲مااه عروسی کردم

نخون شما نظرهم نده