2777
2789
عنوان

حسی که به سمت بیراهه میکشونه منو.خدایا خودت مراقبم باش

| مشاهده متن کامل بحث + 723 بازدید | 86 پست
طرف نیاز داره و احساس داره گفتن احساس هیچ کجای دنیا جرم نیس  طرف داره دردو دل میکنه نگفت رفتم ...

هر کس آزاده نظرش رو بگه ..شما باهاش درد دل کن منم نظر خودم را میگم عزیزم 

‏کلا نصیحت کردن کار اشتباهیه چون طرفت ناراحت میشه باید بذاری نابود که شد بری باهاش همدردی کنی، خوشش هم میاد 😊
سعی کن سر خودتو گرم کنی و به افکار توجهی نکنی.. برو کلاس ورزش,پیاده روی کن.کتابهای روانشناسی بخون ی ...

من شک ندارم من میگم همه مردا در درجه اول زنو برا جسمش میخوان

خدایا خودت هوامو داشته باش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیکار کردی که درست شد

من داشتم طلاق میگرفتم دیگه اخرای کارمون بود من برگشتم ولی من گفتم بهش مشکلمو ک اینجوری منو اذیت میکنی اصن تو چاهار سال زندگی اگ حرفای مارو جمع میکردی شاید ی ورقم نمیشد باهام نمیخندید حرف نمیزد وقتی ببخشید رابطه میخواس بعده رابطه خیلی گریه میکردم فک میکردم کارخیلی بدی میکنم خلاصه زندگیم جهنم بود حرفامونو گفتیم تعهد داد الانم هردو سعی میکنیم گذشتو رو جبران کنیم

۹۹/۹/۹  💖💖
خب مشاور نگف راه درمانشو ببر دکتر خوب بشه از اول اینجوری بود؟؟ سخته واقعا ولی تو واس زندگیت بجنگ ببر ...

باید ادامه میداد مشاوره رو

گفت نمیام مشاور گف خودش نخواد نمیشه کاری کرد

دوست نازنين بحث نجابت نيست، عشق يه نيروى درونى و غريزى هست كه انسان بهش نياز داره در هر مقطع سنى.&n ...

گلم شما درست میگین ..وضع خودم شاید به مراتب بدتر از استارتر باشه 

همسرم به راحتی میگه اگه نتونی پسر بیاری زن دوم میگیرم ..ولی حرفم اینه : یک خانم‌  وآقای متاهل باید افکارش رو کنترل کنه و هیچگاه به خیانت فکر نکنه ..چون همه چیز از افکار ما شروع میشه 

‏کلا نصیحت کردن کار اشتباهیه چون طرفت ناراحت میشه باید بذاری نابود که شد بری باهاش همدردی کنی، خوشش هم میاد 😊
خیر قدیسه نیستیم ولی همه چیز از افکار ما شروع میشه .. به هر چیز بیشتر فکر کنی کم کم بهش جامه ی عمل م ...

الان شما روز شب بشین فکر کن دوتا بال داری و پرواز میکنی 

یروز پا میشی میبینی دو تا بال جای دستاته و بهش جامعه عمل پوشیده شده!!

این خانم گفت نه نیتشو دارم خیانت کنم نه قصدشو فکره دیگه گاهی هرز میره که باید با ورزش و گذروندن وقت ب روشهای سالم سعی کنه فکرشم سمت اینا نره 

شما تو کامنت اولت جوری حرف زدی که نجابت ایشونو نشانه رفتی 

تقدیم ب دختر نازم😜                                                                     💖 اصفهان با آن همه وسعت شده نصف جهان!                   چند وجب داری,ولی کل جهانم گشته ای💖
جوری حرف میزنی انگار ماها قدیسه ایم  فکره دیگه گاهی هرز میپره جانماز,آب نکشید انسان ممکن الخطا ...

موافقم خوبه طرف فکرشو گفت تا راهنمایی کنیم 

اگه این کاره بود میرفت دوس میشد حالشم میبرد نمیومد با ما درو دل کنه که😁😁😁😁

منم هیچ وقت قضاوت نمیکنم خانومایی رو که به اینجور جاها کشیده میشن .  نیاز عاطفی و امنیت روانی ...

باهاش حرف زدم مشاوره هم رفتیم

فقط باید بسوزم تایروزی بمیرم

مهين خانم نبايد اجازه بدى اين خلاء وسيعتر بشه. بايد پرش كنى. گاهى بايد پذيرفت كه اون حس حمايت و عشق رو از شوهر نمى شه گرفت. ولى شايد جاش رو بتونى با چيزاى ديگه پر كنى. 

مثل كمك به نيازمندان، درس خوندن، درامد مالى، عشق به بچه اگر دارى، كمك به اقوام و دوستان،ياد گرفتن حرفه و هنر،

اينجورى حس مفيد بودن و اعتماد به نفس پيدا مى كنى و انتظازت از شوهرت كمتر مى شه.

پدران و مادران عزیز با تمام وجودمان دوستتان داریم.
موافقم خوبه طرف فکرشو گفت تا راهنمایی کنیم  اگه این کاره بود میرفت دوس میشد حالشم میبرد نمیومد ...

بعضیا جانماز آب میکشن و عوض راهنمایی کردن ی بهتونی هم بهت میبندن 

تقدیم ب دختر نازم😜                                                                     💖 اصفهان با آن همه وسعت شده نصف جهان!                   چند وجب داری,ولی کل جهانم گشته ای💖
معلومه حسامون یکیه ۱ماهه اهنگ غمگین گوش میدم و اشک میریزم 

میگم ب خونه هم دیگه نمیرسیدم هیچی احساس پوچی میکردم سعی کن از این ب بعد از امروز دیگه اهنگا رو پاک کنی ب خودت برس غذای خوشمزه درس کن ی فیلم کمدی بزار نگا کن ب شوهرتم کمک کن اونم بفهمه طعم زندگیو

۹۹/۹/۹  💖💖
این دوران تو زندگی همه کم و بیش بوجود میادادمها تو این شرایط شناخته میشن بعدم همون محبتی که میخوای ب ...

ن کتک خوردن اونارو نمیخوام

ولی بی انصافی و ظلم بهمو طاقت ندارم

الان شما روز شب بشین فکر کن دوتا بال داری و پرواز میکنی  یروز پا میشی میبینی دو تا بال جای دست ...

میبخشید چرا به شما برخورده ؟ من روی صحبتم با استارتر بود .. به خواهر خودمم همینا رو میگم و خیلی خشنتر .

شما با ایشون همدردی کن ..من هم‌نظر خودم را میگم .. قرار نیست همه ی نظرات شبیه هم‌باشند