🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿 لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
گفته بودم چو بیایی غم دل باتو بگویم چه بگویم که غم از دل برود چون تو بیایی
با یاد تو میخوابم ، در خواب تورا بینم
از خواب چو برخیزم ، اول تو به یاد آیی..
🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿 لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷
بیازارموری که دانه کش استکه فردا همین مورچاقوکش است
میازار موری که دانه کش است
که شلوار دارد ولی بی کش است...
یا مشکل ارسال پیام از دل ما بود یا منبع گیرنده قلب تو خراب است...
دوستم دارد ولی وای از سکوت بر لبش
دوستش دارم ولی دارم نجابت میکنم...
میازار موری که دانه کش است که جان دارد و جان شیرین خوش است ببخشید من طبع شعرم صفرررره
عالی بود