2777
2789
عنوان

سعدیا گفتی که مهرش می‌رود از دل ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 64 پست
دلخوشم با غزلی تازه همینم کافیست تو مرا باز رساندی به یقینم کافیست قانعم بیشتر از این چه بخواهم از ت ...

👏👏👏👏👏👏

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم چیه

مثلث عشقی یعنی:

خدا

من 

بنده ی خدا(کسی که عاشقش هستیم)

خدا که مارو دوست داره ما هم که خدارو دوست داریم 

من پسری رو دوست دارم خدا هم حتما اونو دوسش داره

این مثلثه تکمیل نیست چون نخی بین دوتا بنده نیست نخ فقط از خدا به ما وصله

وقتی وصل بشه مثلث عشقی تکمیل میشه

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷

چیکار باید کرد؟🥲

من که دارم صبر میکنم 

در‌کل الان چندماهی میشه که در انتظارم 

درکل سپردم به خدا و میدونم کارای منو بی نتیجه نمیذاره