2777
2789
عنوان

چرا خانواده شوهرم اینجوری ان دارم روانی میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1388 بازدید | 101 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینطورهر روز من شده نفرین کردنشون ولی اینقدر سگ جونت هیچیشون نمیشه

نمیترسی نفرینت ناحقباشه بخودت برگرده من از وقتی داستانحضرت یونس رو شنیدم دگ میگم خدایا جزا بده نمیگم نفرین خخخ

🩷ففروا الی الله به سوی خدا فرار کنید🩷یکده ابوکلاش و یاکله ابو چزمه🥲 به ظاهر خودت هرچقد میخوای برس اصلا برو سی کیلو ژل بزن اما درمورد ظاهر دیگران حرف نزن🫡 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه🤍 یادمون نره برای ظهور، برای شادی روح شهدا و اموات، برای سلامتی و آرامش همه کسایی که بهمون خیری رسوندن دعا کنیم و صلوات بفرستیم

بیمارستان اومدن فقطبعدشم ی بحث و دعوایی انداختن بین منو شوهرم و من ی ماه قهر بودم خونه بابام از اون ...

حالا یکی از خاله هام با خانواده شوهرش قهره ولی

همیشه ب پسرش زنگ میزنن بهش میگن بیا پیشمون.

پسرش 8سالشه از وقتی اومده ب دنیا پیش خانواده پدریشه اینقدر دوسش دارن واسش میمیرررررررررن.

اگ واقعا دخترتو میخاستن دلسوزش بودن

اصن خودشون بزرگش میکردن واست

نرمالشم همینه من گیر آدمای آنرمال افتادم

خواهرشوهرامم بچه هاشونو مادرشوهراشون بزرگ کردن.یکی از مادرشوهراشون گفت حتی لباس عروسامونم میشوریم.

اونوقت شانس خواهرشوهرام ک بدجنسن 

بعد شانس من.

خواهرشوهرامم بچه هاشونو مادرشوهراشون بزرگ کردن.یکی از مادرشوهراشون گفت حتی لباس عروسامونم میشوریم.او ...

مم ی خواهرشوهر دارم اونم با مادرشوهرش مشکل داره تازه فهمیدم اینا کلا باهمه مشکا دارن و مریضن

مم ی خواهرشوهر دارم اونم با مادرشوهرش مشکل داره تازه فهمیدم اینا کلا باهمه مشکا دارن و مریضن

منم دوتا دارم دوتاشون مشکل دارن با خانواده شوهراشون. اونوقت خانواده شوهراشونو باید ببینی اینقدر خوبن ک حد نداره.

منم دوتا دارم دوتاشون مشکل دارن با خانواده شوهراشون. اونوقت خانواده شوهراشونو باید ببینی اینقدر خوبن ...

آرهههه دقیقا تو مراسما دیدم اونا چقدر خانومن و اینا چقدر بیشهور

خانواده شوهرمن بی پول بی لیاقت بی عرضه و دست پا چلفتین هیج کاری‌نمیتونن پیش ببرن زبون ندارن لاقل آدما رو تحویل بگیرن ولییی شدیدا پررو و طلبکارن

آرهههه دقیقا تو مراسما دیدم اونا چقدر خانومن و اینا چقدر بیشهورخانواده شوهرمن بی پول بی لیاقت بی عرض ...

یعنی هرچی ک میگی عین واقعیت با چش خودم دیدم.

واسه منم همینجوری ان.

آویزون مردمن

یعنی هرچی ک میگی عین واقعیت با چش خودم دیدم.واسه منم همینجوری ان.آویزون مردمن

وای چقد مث منی

ن اینا آویزون نیستن ولی طلبکارن مثلا توقع دارن سلام ندن ولی یکی دیگه بپره بغلسون روبوسی کنه تحویلشون بگیره‌اینجوری