2777
2789
عنوان

چرا خانواده شوهرم اینجوری ان دارم روانی میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1475 بازدید | 101 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابام خرید😕آره همه رو بردن خرید منو نبردن برا من هزار تومنم خرج نکردن چ برسه خونه

یعنی حتی پول طلا هم نداشتن واسم بخرن. 

اینقدر پشیمون بودم اون زمان ک حد نداش از ازدواجم

توی دوران عقد فقط خود خوری میکردم با اوایل عروسی. ولی دیدم دارم پیر میشم گفتم ارزش نداره

یعنی حتی پول طلا هم نداشتن واسم بخرن. اینقدر پشیمون بودم اون زمان ک حد نداش از ازدواجمتوی دوران عقد ...

برا منم ی حلقه ۱ونیم گرمی بود فقط ک اونم فروختیم و شوهرم خودش خریده بود

من الانش هم پشیمونم از ازدواجم چون عاشق شدخ بودم فکر میکردم بلخره شوهرم فرق داره باهاشون و اینا

الان بعد ۶سال میبینم مثل اونا شده و کسی ک تباه شد منو دخترم بودیم لطفا بچه دار نشو

مشکلش چیه شوهرت؟ تازه باید دست بوست باشه ک واسش خونه خریدین

ی آدم سرد و درونگرای کم حرف ک براش هیچی مهم نیست مثلا تیپ میزنم نمیگه خوبی خوشگلی خونه تمیز باشه ی دستت درد نکنه نمیگه گریه کنم آرومم نمیکنه و...

خودم‌میگم بوسم کن بغلم کن

ولی آدم آروم و محترمیه به نیاز هامم در حد توانش میرسه تحقیرم‌نمیکنه توهین دست بزن و اینجور چیزا نداره

ی آدم سرد و درونگرای کم حرف ک براش هیچی مهم نیست مثلا تیپ میزنم نمیگه خوبی خوشگلی خونه تمیز باشه ی د ...

شوهر منم اینجوریه.

همیشه ب خواهرش میگفت خوشگلی چشمت میزنن 

ولی ب من نمیگه.لهش کنم