2777
2789
عنوان

چرا خانواده شوهرم اینجوری ان دارم روانی میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1404 بازدید | 101 پست

چرا منتظری دعوت کنند تو این خرج گرون،و چرا اینقدر خانواده شوهرو لعنت میکنید ما هممون هم عروسیم هم خواهر شوهر،خوب باشید باهاتون خوب باشن،ما خودمون جمعه ها شب نشینی میریم خونه مادرشوهر قبلشم زنگ می‌زنیم بعد میریمتوقع دعوتو شامو ناهارم نداریم 

این نیز بگذرد...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا منتظری دعوت کنند تو این خرج گرون،و چرا اینقدر خانواده شوهرو لعنت میکنید ما هممون هم عروسیم هم خو ...

من 3ساله ازدواج کردم هنوز خواهرشوهرم پاگشام نکرده.

مگه پاگشای دونفر چقده.

چرا فقط انتظار دارن خودشون برن خونه ها مردم ولی خودشون ب هیچکس نمیگن بیا.

من 3ساله ازدواج کردم هنوز خواهرشوهرم پاگشام نکرده.مگه پاگشای دونفر چقده.چرا فقط انتظار دارن خودشون ب ...

اهمیت داره پاگشا کردن اون؟من عیدا فقط میرم خونه خواهر شوهرم مگه اینکه دعوت کنه که کم پیش میاد،وگرنه فقط تو خونه مادر شوهر همو میبینیم باهم خوبیم،شما فقط سعی کنید خونه مادرشوهر برید و انتظار دعوت نداشته باشید اینطوری حداقل یه رفت و آمد دارید که بقول اسی احساس تنهایی نکنید،تازه برادر شوهرم ازدواج کرده بودخواهرش ۳سال بعدش که بچه بغلش بودپاگشاشکرد و گفت ببخشید شرایطشو نداشتم

این نیز بگذرد...

مادرشوهرم همیشه میره مسافرت 

رفت مکه کربلا مشهد هیچی به من نمیگه 

آنقدر بی معرفتن کع آدم دلش میگیره 

نمیدونم از زبونشون کم میشه یه زنگ بزنن به عروسشون بگن من دارم میرم مکه خدافظ،یا ازشون کم میشه 

من همیشه از زبون این و اون میفهمم رفتن مسافرت با اینکه همسایه دیوار به دیوار هستیم

از این همه حجم زیاد بیمعرفتی آدما دلم گرفته امشب یه دل سیر گریه کردم و زار زدم

اهمیت داره پاگشا کردن اون؟من عیدا فقط میرم خونه خواهر شوهرم مگه اینکه دعوت کنه که کم پیش میاد،وگرنه ...

اره اهمیت داره وقتی سر هرچیزی از ما انتظار داشتن.

منم انتظار داشتم.ولی دیگه قهرم 

امشب سر زده رفتم اتفاقی خونه یکی از فامیلای شوهرم رفتم تو دیدم همه جمعن فهمیدم مولودی دارن همه هم ب ...

چقد نامردن مگه بهت میگفتن چی میشد؟

زن برادرشونی.

ما همیشه وقتی جمع هستیم ب زنداییام خودم زنگ میزنم بیان و همیشه هم میان