2777
2789
عنوان

چرا خانواده شوهرم اینجوری ان دارم روانی میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1388 بازدید | 101 پست
منم خسته شدم از زندگیخانواده شوهر همه چی رو برای خودشون میخوانعیب دیگران رو میبینن و عیب خودشون رو ن

میگن مقصرن همه ی آدما ولی خودشون مقصر هیچی نیستن.

نمیشه ک اینجوری .😩

من هیچی هم ازشون نمیخاستم چون میدونستم ندارن 

ولی هم ندارن هم بیشعورن

میگن مقصرن همه ی آدما ولی خودشون مقصر هیچی نیستن.نمیشه ک اینجوری .😩من هیچی هم ازشون نمیخاستم چون می ...

خانواده شوهر منم هیچی ندارن از نظر مالی و مدامم میگن نداریم نداریم ولی ب قول تو لیاقت و شعور سلامم ندارن یعنی؟؟خیلی آدمای بیشرفین

بدیش میدونی اونجایی ک نمیتونم محکومشون کنم و بگم فلان بدی رو کردین آدم نمیتونه ب کسی بگه چون دعوتم نکردی چون به زور سلام دادی پس بدی کردی و فلان

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادرشوهر من فقط دوست داره بچهاش پیشش باشند عروسش نفقط دوست داره پسرش بهش بچسبهتو اگه میخواستی پسرت ب ...

مرض دارن.

یبار رفتم تو گوشی شوهرم.پیاما مجردیاش با خواهرشو خوندم دیدم خواهرش بهش گفته بود کاش زن داشتی منو مامان میرفتیم بیرون بعد زنت میومد خونه رو مرتب میکرد غذا رو میپخت تا ما بیایم.

گفتم اینا میخاستن پسرشون زن یگیره خودشون برن ولگردی زنشون بشور بساب کنه آشغالا.

مرض دارن.یبار رفتم تو گوشی شوهرم.پیاما مجردیاش با خواهرشو خوندم دیدم خواهرش بهش گفته بود کاش زن داشت ...

دقیقا خانواده شوهرم تو دوران نامزدی اینجوری بودن

وقتی میرفتن بیرون انتظار داشتن من کارای خونه رو انجام بدم ولی منم دست به سیاه و سفید نمیزدم وقتی میومدن هی با خودشون حرف میزدم و غر میزدن

خانواده شوهر منم هیچی ندارن از نظر مالی و مدامم میگن نداریم نداریم ولی ب قول تو لیاقت و شعور سلامم ن ...

منم میگم آقا اینا پول ندارن از لحاظ مالی نمیتونن ساپورت کنن.یعنی از لحاظ محبت هم نمیتونن یکم محبت کنن؟

هم پول ندارن هم بدجنس ب تمام معنان.

پدرشوهرت بازنشسته اس؟

من حتی بازنشسته هم نیس

منم میگم آقا اینا پول ندارن از لحاظ مالی نمیتونن ساپورت کنن.یعنی از لحاظ محبت هم نمیتونن یکم محبت کن ...

برا منم علاف بوده بی پول و مرد امسال به کفتمم نبود مردنش 

آدمای بی پول همینجوری بی لیاقتی میکنن ک بی پول می مونن خدا روزی نمیده بهشون

دقیقا خانواده شوهرم تو دوران نامزدی اینجوری بودنوقتی میرفتن بیرون انتظار داشتن من کارای خونه رو انجا ...

دختراشون فک میکنن پرنسسن.

وای یبار جاریم گفت وقتی بچه های خواهرشوهر کوچیکه اومدن ب دنیا دوتا برادرا بچه هاشو گرفتن تا خواهرشون بخوابه نزاشتن خواهرشون ب بچه شیر بده. تا یوقت خوابش ب هم نخوره بچه گریه میکرده  ساکتش میکردن ولی خواهرشونو بیدار نمیکردن.😒

برا منم علاف بوده بی پول و مرد امسال به کفتمم نبود مردنش آدمای بی پول همینجوری بی لیاقتی میکنن ک بی ...

خونه و اینا کی واستون ساخت؟ من ک نداره مستاجر موندیم.

ول دوستام پدرشوهراشون واسشون خونه ساخت.