2777
2789
عنوان

خوانوادم نمیذارن تنها برم بیرون

58 بازدید | 5 پست

من ۱۷ سالمه و مدرسه میرم کلاس یازدهمم 

عصر ها هم از ساعت ۵ تا ۱۰ و نیم سرکارم فروشنده ام البته محل کارم با خونمون پنج دقیقه فاصله داره 

خوانوادم خیلی گیر نمیدن فقط نمیذارن تنها برم بیرون با دوستام

من موهامو رنگ کردم و پیرسینگ ناف هم دارم و ۱۰ تا تتو دارم هرکی منو میبینه فک میکنه خوانوادم اصلا سخت گیر نیستن

خیلی از دوستام بخاطر اینکه باهاشون نمیرم بیرون باهام قطع رابطه کردن و خیلی تنهام 

پنجشنبه خرید داشتم میخواستم برم یه پاساژ یه لباسی رو بخرم بیام برای اولین بار میخواستم تنها برم مامانمم میخواست همرام بیاد گفتم اگه میایی باید پول اسنپ بدی گفت نه نمیدم ولی همراهت میام منم آماده بودم گفتم اسنپم الان میرسه رفتم و بابام و مامانم تا دیروز باهام قهر بودن کلا هم یکساعت طول کشید تا برگردم

چطور راضی‌شون کنم اجازه بدن؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با ۳۴سال سن ت خ م ندارم تنها برم بیرون دیگه بس که مملکت داغون شده ..دختر جان تا همینجا آزادی هم ی کارایی کردی که خیلیا نکردن خدارو شکر کن ...تهش می‌رسی به حس ما دوستی هیچ وقت جای خانواده رو نمیگیره با ننه بابات دوست باش