2777
2789
عنوان

اگر پسری 500 600 میلیون بدهی داشته باشه حاضرید باهاش ازدواج کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 564 بازدید | 63 پست
ینی اون خواستگارات عیب بزرگ داشتن ؟

هرکسی تو زندگی یه چیزی براش ارجیحت داره من از ازدواج سنتی خوشم نمیومد با اینکه خانواده سنتی داشتم ولی همیشه گفتم همسرم رو خودم انتخاب می‌کنم مورد هایی که میومدن خواستگاریم همیشه اون چارچوب سنتی بودن رو داشتن و خوشم نمیومد ازشون من آزادی میخواستم یعنی اگه همسرم خونه هم نداشت من قبولش داشتم چون آدم خوبی بود نه سنتی بود نه ایرادی داشت و انتخاب خودم بود

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.