2777
2789
عنوان

بچه سوم نمیخام😭

| مشاهده متن کامل بحث + 20934 بازدید | 305 پست
بی کسی بد دردیه ،خواهرا چرابی رحم شدن ،خواهرمن چندساله که ازم بیخبره اصن بفکرم نیس

خواهر من جاری به تمام معنا 

داشت زندگی مو از هم میپاشوند چون خودش نازا بود حالا که بعد 11 سال بچه دار شده داره چشم منو در میاره که تو با خانواده شوهر میسازی من خوبم باهاشون

در صورتیکه اون میگفت میخان با بچه تو نازایی منو بکوبن تو سرم و منم دلم میسوخت با اونا بد شدم

وصل به یه مو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهر من جاری به تمام معنا داشت زندگی مو از هم میپاشوند چون خودش نازا بود حالا که بعد 11 سال بچه دار ...

مطمئن باش خدا صداتومیشنوه خواهر ،وانشالله هرچی ب صلاحته همون بشه ،غصه نخوریا فقط واسه توپیش نیومده بدترازایناسرم اومده خداهست

امضای خداپای همه ی آرزوهاتون....ر

مطمئن باش خدا صداتومیشنوه خواهر ،وانشالله هرچی ب صلاحته همون بشه ،غصه نخوریا فقط واسه توپیش نیومده ب ...

7 ساله کارش اذیت و آزار منو و خدا بهترین نحو داره براش خوبی میکنه یه وقتایی به عقل خودم شک میکنم که حتما خودم مقصر بودم که خدا داره برامون برعکس تا میکنه 

وصل به یه مو
افتضاح نیس ولی عالی هم نیس بخورنمیر🥺

تو این شرایط بچه اوردن اشتباهه

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
7 ساله کارش اذیت و آزار منو و خدا بهترین نحو داره براش خوبی میکنه یه وقتایی به عقل خودم شک میکنم که ...

شنیدی میگن خداوقتی بنده هاشو دوست داشته باشه بیشترمشکلات سرراهشون قرارمیده ،چون میخادقوی بشن ،صبوربشن ودرست وغلطوتشخیص بدن همین مصیبتا بزرگمون میکنه مارودربرابرناملایمات محکم میکنه که بعداپشتوانه محکمی واسه بچه هامون باشیم ،انشالله این روزاهم میگذره عزیزم

امضای خداپای همه ی آرزوهاتون....ر

قربون دهنت ،دعام کن عزیزم

ایشاله بیخیال شه

بشین منطقی حرف بزن

شما از پس آینده همین دوتا بربیاین هنر کردین

وضع اقتصادی و اجتماعی روز ب روز بدتر میشه

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
شرایط مالی رو به همسرت شرط بذار اوکی کن تا بچه بیارموظیفه اونه ولی اعصاب یه زن سالم چرا باید اوکی نب ...

تو انگار تو این کشور نیستی از بدبختیای خانواده ها خبر نداری 

یا احتمالا جزو اون قشر مرفع خودی هستی 

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

یه مدت گفتم باشه وپنهونی قرص خوردم امروزکه پسرم سه ساعت گریه میکردکه پی اس فایو میخام دیگه نتونستم ج ...

چقد مظلوم و تو سری خور رفتار میکنید اخهههه 😒

بگو میخوای؟ اوکی خودت بزا 

من جای تو باشم رابطه روهم قطع میکنم 

بچه مگه زوریه؟ تو موضوع بچه ۷۰ درصد نظر خانمه نهایت ۳۰ درصد مرد

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

خیلی هم قشنگ گفتین عزیزم ممنون که نظر دادین ،ولی حالا باشرایطی که دارم بچه بیارم ظلم نیست به اون دوت ...

معلومه که ظلمه خودت چی فکر میکنی؟ 

به حرف یه ادم که معلوم نیست کی پشت اکانتشه میخوای زندگی بچه هاتو ازینم سخت تر کنی؟ 

تو این دوره زمونه ۳ تا بچه واسه میلیاردراست که از پس هزینه هاش برمیان

بچه پی اس میخواد اره درست واسه سنش مناسب نیست 

لباس چی؟ مسافرت چی؟ تفریح درست حسابی؟ اینارو میتونی فراهم کنی؟؟؟ 

نصف کاربرای اینجا پول میگیرن تبلیغ فرزند آوری کنن دیگه خوددانی