2777
2789
عنوان

بچه سوم نمیخام😭

| مشاهده متن کامل بحث + 33466 بازدید | 508 پست
بیار بده من بزرگ کنم ما نداریم آخه خونمون سوت و کوره..من که ندارمم دلم سه تا بچه نمیخواد دو تا کافیه

انشالله دامنت سبزبشه عزیزم ببخشید اگه تاپیکم ناراحتت کردمنم کلی مشکلاتوپشت سرگذاشتم

امضای خداپای همه ی آرزوهاتون....ر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم چهل سالمه دو تا دختر دارم کلاس چهارم و اول تازه از آب و گل در اومدنهمسرم میگه یه بچه دیگهخودم دو ...

منم همینطور،انقدرمقاومت کردم انقدرنظرپرسیدم آخرش به خودم میگم تصمیم نهایی روخودت بایدبگیری

امضای خداپای همه ی آرزوهاتون....ر

انشالله دامنت سبزبشه عزیزم ببخشید اگه تاپیکم ناراحتت کردمنم کلی مشکلاتوپشت سرگذاشتم

نه بابا چرا ناراحت بشم ..فقط در حال گشت و گذار در نی نی سایت بودم اومدم تاپیک شما.

امیدوارم خدا کمکت کنه

تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار  میشه

۲سال..نه نرفتم.شوهرم حتی ی آزمایش اسپرم ساده هم نمیده چه برسه این اداها.ی بار گولش زدم و بردمش آزمای ...

چه شوهر سرتقی بچو بچه میخای خب راه بیا 

اعصابمو خرد کرد 

ولی عزیزم دوسال زیاد نیست که تو تا چهل سالگی فرصت داری راضیش کن ببرش 

یجوری گفتی خونمون سوت و کور گفتم پونزدع سال ازدواج کردی

چه شوهر سرتقی بچو بچه میخای خب راه بیا اعصابمو خرد کرد ولی عزیزم دوسال زیاد نیست که تو تا چهل سالگی ...

من هم به زبون خوش گفتم هم دعوا هم تهدید هم التماس هم گریه  ... هم ...هم...هم ...فایده نداشته ..واقعا فقط از خدا میخوام یجوری کمکم کنه .مستاصل مانده ام

تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار  میشه

میخاس سومی روبیاری

نه دومی

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

معلومه که نه .! اغلب اونی که انتظار اومدنشو‌نداری بیش از بقیه باعث خیر میشه.

کم چرت و پرت بگو . اگه خدا روزی نداد تو میایی کمک کنی؟

از خون جوانان وطن لاله دمیده  / در ماتم سرو قدشان سروها خمیده
کم چرت و پرت بگو . اگه خدا روزی نداد تو میایی کمک کنی؟

بلـه. چون مطمئنم اونی که ادمی رو میاره تو این دنیا بند و بست رزقشم می‌کنه. بخصوص دختر 

هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست.‌ هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.!

این بچه هایی که ول میشن تو خیابون و تو سطل اشغال از اسمون اومدن

اگه نگاهی به خانواده هامون بندازین همه چی براتون روشن میشه!.

هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست.‌ هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.!