شوهرم دیونم کرده خیلی بی درکه ،آخه چه گلی به سراین دوتازدیم که سومی هم بیاد چکارکنم یکساله مقاومت کردم امروزدوباره بحثشوپیش کشید ۴۰سالمه پیرشدم وه بچه ای آخه...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه بابا چرا ناراحت بشم ..فقط در حال گشت و گذار در نی نی سایت بودم اومدم تاپیک شما.
امیدوارم خدا کمکت کنه
تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار میشه
چه شوهر سرتقی بچو بچه میخای خب راه بیا اعصابمو خرد کرد ولی عزیزم دوسال زیاد نیست که تو تا چهل سالگی ...
من هم به زبون خوش گفتم هم دعوا هم تهدید هم التماس هم گریه ... هم ...هم...هم ...فایده نداشته ..واقعا فقط از خدا میخوام یجوری کمکم کنه .مستاصل مانده ام
تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار میشه
سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی