زیر_____چترخدا مدیر عضویت: 1403/11/27 تعداد پست: 1821 عنوان بچه سوم نمیخام😭 | مشاهده متن کامل بحث + 12776 بازدید | 244 پست شوهرم دیونم کرده خیلی بی درکه ،آخه چه گلی به سراین دوتازدیم که سومی هم بیاد چکارکنم یکساله مقاومت کردم امروزدوباره بحثشوپیش کشید ۴۰سالمه پیرشدم وه بچه ای آخه... امضای خداپای همه ی آرزوهاتون....ر امروز | 00:01 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تلخم عضویت: 1403/03/17 تعداد پست: 687 بخدا همون غذا چایی حموم دستشویی یه آرایشگاه به دل آدم می مونهبنظرم پول بده با یکی هماهنگ کن به بهانه ... وای اگه بفهمه که خیلی بد میشه
زیر_____چترخدا مدیر استارتر عضویت: 1403/11/27 تعداد پست: 1821 تو رو خدا دعا کنید امام رضا شفامو بده تا زودتر بچه دار شم. هلاک بچه ام الهی بمیرم به حق این شب عزیز،به حق زینب کبری وامام رضا دامنت سبزبشه عزیزم❤️ امضای خداپای همه ی آرزوهاتون....ر
تلخم عضویت: 1403/03/17 تعداد پست: 687 کارخوبی میکنه عزیزم ،شوهرم لجبازه ،می افته رودنده لج حتی خونه خواهرمم نمیزاره برم ،یعنی زورمیگه باهاش حرف بزن از سختیش بگواز اینکه اوضاع آشفته ای که توش هستیم بهش گوش زد کن با آرامش
زیر_____چترخدا مدیر استارتر عضویت: 1403/11/27 تعداد پست: 1821 وای اگه بفهمه که خیلی بد میشه چجوری بفهمه 🥺 امضای خداپای همه ی آرزوهاتون....ر
تایپیک_خاردار عضویت: 1397/04/10 تعداد پست: 3422 الهی بمیرم به حق این شب عزیز،به حق زینب کبری وامام رضا دامنت سبزبشه عزیزم❤️ خدا سلامتی بهت بده.ولی من دوتا دارم و دوباره میخام اما درد لاعلاج دارم میگرننننن وصل به یه مو
زیر_____چترخدا مدیر استارتر عضویت: 1403/11/27 تعداد پست: 1821 باهاش حرف بزن از سختیش بگواز اینکه اوضاع آشفته ای که توش هستیم بهش گوش زد کن با آرامش کجای کارخواهر،دهنم سرویس شده انقدکه گفتم نفهمه امضای خداپای همه ی آرزوهاتون....ر
ماریاولی عضویت: 1400/02/28 تعداد پست: 5380 عزیزم الهی سرزنده باشی ،اوکی خواهریه کاریش میکنم ،خدابزرگه خدا کمکت کنه دوست مهربونممنون از دعای خیرتون خدایا فقط از تو یاری میطلبم.پناهم باش
زیر_____چترخدا مدیر استارتر عضویت: 1403/11/27 تعداد پست: 1821 خدا سلامتی بهت بده.ولی من دوتا دارم و دوباره میخام اما درد لاعلاج دارم میگرننننن الهی عزیزم ،انشالله شفای عاجل ،میشه بگی چراسومی رومیخای ،جنسیت بچهات چیه امضای خداپای همه ی آرزوهاتون....ر
زیر_____چترخدا مدیر استارتر عضویت: 1403/11/27 تعداد پست: 1821 خدا کمکت کنه دوست مهربونممنون از دعای خیرتون 😘 امضای خداپای همه ی آرزوهاتون....ر
ماریاولی عضویت: 1400/02/28 تعداد پست: 5380 وای اگه بفهمه که خیلی بد میشه چاره دیگه ای به ذهنم نرسیداخه واقعا درک نمیکنم بچه سوم برا چی.... اونم فشار از طرف مرد خدایا فقط از تو یاری میطلبم.پناهم باش
زیر_____چترخدا مدیر استارتر عضویت: 1403/11/27 تعداد پست: 1821 یعنی میخوای همچین کاری بکنی واقعا نمیدونم ،به هرکی ازآشناهام گفتم گفتن اشتباه نکن ،شرایطت سومی رونداره همیناهم کلی براشون کم گذاشتی امضای خداپای همه ی آرزوهاتون....ر
تایپیک_خاردار عضویت: 1397/04/10 تعداد پست: 3422 الهی عزیزم ،انشالله شفای عاجل ،میشه بگی چراسومی رومیخای ،جنسیت بچهات چیه راستش خیلی تنهامیه خاهر دارم که جاریمه وبلای جونممامانم هم پسر دوسته و کاری بما نداره میخام حداقل چهارتا بچه داشته باشم تا دخترو پسرم مثه من درد تنهایی و بی کسی نداشته باشن وصل به یه مو
زیر_____چترخدا مدیر استارتر عضویت: 1403/11/27 تعداد پست: 1821 راستش خیلی تنهامیه خاهر دارم که جاریمه وبلای جونممامانم هم پسر دوسته و کاری بما نداره میخام حداقل چه ... اگه شرایطشوداشته باشی ومیدونی ازپسش بربیای چراکه نه ،بچه نعمته،من ولی واقعا شرایطم سخته امضای خداپای همه ی آرزوهاتون....ر
زیر_____چترخدا مدیر استارتر عضویت: 1403/11/27 تعداد پست: 1821 راستش خیلی تنهامیه خاهر دارم که جاریمه وبلای جونممامانم هم پسر دوسته و کاری بما نداره میخام حداقل چه ... بی کسی بد دردیه ،خواهرا چرابی رحم شدن ،خواهرمن چندساله که ازم بیخبره اصن بفکرم نیس امضای خداپای همه ی آرزوهاتون....ر