2777
2789
عنوان

بچه سوم نمیخام😭

| مشاهده متن کامل بحث + 15942 بازدید | 274 پست
همینجور قرصتووو ادامه بده بهش تیکه طعن هم نزن بهش بگو اسمم انتخاب کردم الکی خامش کن بعدم بگو اگ خدا ...

باشه عزیزم همینجوری پیش میرم دیگه چاره ای ندارم ،مرسی ازراهنماییت خیلی قشنگ گفتی

امضای خداپای همه ی آرزوهاتون....ر

چی بگم خواهر ،واسه دومی هم کلی وعده وعید داد من دومی روهم نخاستم اماقبول کردم گفتم دخترم تنهانباشه ، ...

خوبه که تنها نیستن واقعا تک فرزندی افتضاحه 

ولی در کل

وعده وعید نه 

نمی‌دونم خانه دار هستید یا نه؟ 

بگو هر وقت خونه خریدی اون موقع

با حرف نه با عملش عشقش رو نشون بده

هیچوقت بهش نگو نه 

بگو باشه حتما زمانی که فلان کار رو کردی

توپ رو بنداز زمین خودش 

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باشه عزیزم همینجوری پیش میرم دیگه چاره ای ندارم ،مرسی ازراهنماییت خیلی قشنگ گفتی

عزیزم مردا همینن بخدا ده سال هم بشه بکو من از خدامه خدا نمیده حتی اگ گفت بریم دکتر از قبل با دکتر هماهنگ کن بگو چی بگه

پسرم هشت

هشت ساله واقعا سن پی اش فایو داشتن نیستا 

خواسته ‌اش غیرمنطقی بوده 

پدر مادر وظیفه دارن بچه رو نسبت به نیاز واقعی و نیاز کاذب آگاه کنن و یادش بدن قرار نیست هرچیزی که عشقشون می‌کشه براشون فراهم بشه

اصلا ربطی به وضع مالی هم ندارع میلیاردر هم بودید باید این رو یاد بچه می‌دادید 

خونه خودمونه،ولی خوب طلاهاموفروختم ،پس اندازدیگه نداریم ،کارشم رسمی نیس ،احتمالا همون طلاهاروبهونه ک ...

آره بگو فلان قدر طلا 

میتونی اراده‌اش رو محک بزنی

شاید به همین بهانه بچه زندگی‌اتون بهتر شد اصلا 

هشت ساله واقعا سن پی اش فایو داشتن نیستا خواسته ‌اش غیرمنطقی بوده پدر مادر وظیفه دارن بچه رو نسبت به ...

بچه روقانع کردم بخدا بچهام ازخیلی چیزا محرومن،یه مدت یه چیزی میخوان باهاشون صحبت میکنم ازسرشون می افته من آینده رومیبینم نه پس اندازی نه سرمایه ای ،نه حتی بیمه ،شغلش آزاده ودرآمدآنچنانی نداره

آره بگو فلان قدر طلا میتونی اراده‌اش رو محک بزنیشاید به همین بهانه بچه زندگی‌اتون بهتر شد اصلا

خداازدهنت بشنوه خواهر،قربونت برم که خوشبینی

دختر و پسر رو داری؟ منم تا همین یه هفته پیش شدیدا مخالف سومی بودم دوتا دختر 9 و 8 ساله دارم مثل دسته ...

با رژیم بچه پسر نمیشه. اومدی و سومی هم دختر شد

بعدم خودت فکراتو بکن عقلتو دست دوتا بچه نده

بچه روقانع کردم بخدا بچهام ازخیلی چیزا محرومن،یه مدت یه چیزی میخوان باهاشون صحبت میکنم ازسرشون می اف ...

اینده‌اشون جربزه‌ایه که از شما میبینن یاد میگیرن 

اینده‌اشون مهارت هاییه که شما یادشون میدید 

باید به بچه ماهی گیری یاد داد تا تو دنیای بی‌رحم بیرون بتونه خودش کلیک خودش رو از آب بیرون بکشه 

وگرنه پول بدی دستش می‌ره یه خاک تو سر پول می‌ریزه و میشینه سرجاش 

ولی خب شرط مالی گذاشتن رو رها نکنید 

خونه خودمونه،ولی خوب طلاهاموفروختم ،پس اندازدیگه نداریم ،کارشم رسمی نیس ،احتمالا همون طلاهاروبهونه ک ...

کلا یک مدت برا خودت و بچه هات خرج لباس و... بتراش

صداش ک دراومد بگو پس چجور میخوای از پس خرج پوشک و... بچه سوم بربیای؟

فعلا خرج همین دوتارو بده

خداازدهنت بشنوه خواهر،قربونت برم که خوشبینی

من به چشم دیدم مردی که واقعا بخواد به یه جایی برسونه خانواده رو میتونه 

قدرت اراده آدم ها خیلی زیاده

انگیزه‌اش رو که از دست بده اون موقع است که باید خودت رو بکشی بره کار کنه دو قرون پول بیاره

دعا میکنم براتون:`)

اینده‌اشون جربزه‌ایه که از شما میبینن یاد میگیرن اینده‌اشون مهارت هاییه که شما یادشون میدید باید به ...

خواهرالان من بحثم تربیت بچهام نیست مشکل شوهرمه که سومی رومیخادشماهم نظربدین بیارم سومی رو