2777
2789
عنوان

بچه سوم نمیخام😭

| مشاهده متن کامل بحث + 8948 بازدید | 211 پست
اینده‌اشون جربزه‌ایه که از شما میبینن یاد میگیرن اینده‌اشون مهارت هاییه که شما یادشون میدید باید به ...

خیلی هم قشنگ گفتین عزیزم ممنون که نظر دادین ،ولی حالا باشرایطی که دارم بچه بیارم ظلم نیست به اون دوتا

امضای خداپای همه ی آرزوهاتون....ر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا یک مدت برا خودت و بچه هات خرج لباس و... بتراشصداش ک دراومد بگو پس چجور میخوای از پس خرج پوشک و.. ...

اوک عزیزم ،انشالله همینجا میام میگم که ازسرش افتاده ،خیالم راحت بشه

بچه روزی و برکت داره

ما اوضاع مالیمون بدنیس اما پس انداز واینا نداریم ،اونشب عمه اش گفت تو توی نون شبت موندی میخای سومی روبیاری خیلی بهم برخورد،ماخداروشکردستمون به دهنمون میرسه 

من شوهرم میگه دومی رو‌بیاریم،وضعمون معمولیه،ولی شوهرم روانش نرمال نیست،وسواس فکری داره و خیلی عصبیه،چرت و پرتم زیاد میگه،مثلا بچم الان بالای ۴ ساله دیگه، نمیزاره بهش شیر بدم میگه تو اینستا دیدم میگن شیر ضرر داره...تو تربیت بچه هم خییلی دخالت میکنه‌‌‌‌....یه نظرتون اشتباه محض نیست که یکی دیگه بیارم؟؟

من شوهرم میگه دومی رو‌بیاریم،وضعمون معمولیه،ولی شوهرم روانش نرمال نیست،وسواس فکری داره و خیلی عصبیه، ...

خدایا من چی بگم اخه ،اینا ازکجا می افتن توزندگیمون گندمیزنن به همه چی 

خدایا من چی بگم اخه ،اینا ازکجا می افتن توزندگیمون گندمیزنن به همه چی

دقیقا،حالا به نظر ما اشتباهه که یکی دیگه بیارم؟؟؟خودم اصلااا بچه نمیخوام ولی دلم واسه تنهایی بچمم میسوزه از طرفیم میگم با شوهر خل و چل اشتباهه یکی دیگه اوردن،ب نظرت چیکار کنم؟

دقیقا،حالا به نظر ما اشتباهه که یکی دیگه بیارم؟؟؟خودم اصلااا بچه نمیخوام ولی دلم واسه تنهایی بچمم می ...

میترسم یه روزبیاد پشیمون بشی که بچت تنهاس من بخاطر دخترم دومی روآوردم توبدترین شرایط اصنم پشیمون نیستم 

برو دستگاه بذار هر چی اقدام کنی نمیشه

شوهرم نمیزاره تنهابرم بیرون ازهرلحاظ بگی تومنگه  انم،واقعا قرص بعداز۳۵سال ضررداره تاحالا نشنیده بودم

میترسم یه روزبیاد پشیمون بشی که بچت تنهاس من بخاطر دخترم دومی روآوردم توبدترین شرایط اصنم پشیمون نیس ...

اخه ببین شرایط بد مثلا اگر نداری باشه آدم امید داره که یه روز وضع مالیش خوب شه ،ولی آدم دیونه هیچوقت درست نمیشه،من واااقعا نمیدونم چه تصمیمی بگیرم،ببین جوریه که تو بارداری حس میکنم یه زندانی هستم،یا مثلا بهش مبگم شاید واسه بچه دوم من نتونم شیرش بدم مثل اولی میگه وظیفته شیرش بدی‌....یعنی شعور و شخصیتش در این حده....چی بگم والا‌...